«Школа, що створює надзвичайну історію»: річний звіт LvBS-2016

9 Лис 2016

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) опублікувала звіт про свою діяльність у 2015-2016 навчальному році – про учасників та випускників, навчання, думки експертів та ключові події року.

zvit1У вступному слові до звіту Жоао Перре Віана, член Дорадчої ради LvBS, пише: «Мало що в освіті вимірюється в днях, тижнях чи місяцях. Напевно, для вимірювання успіху в академічному світі найкраще підходять роки та десятиліття.

Я мав можливість спостерігати за розвитком Львівської бізнес-школи УКУ і бути частиною тієї надзвичайної історії, яку вона створює, тому хотів би поділитися своїми думками як іноземний викладач і член спільноти LvBS. Я називаю Львівську бізнес-школу променем надії в Україні.

Протягом останніх чотирьох років, які виявилися дуже непростими для України, Львівська бізнес-школа демонструвала впевнене зростання і стабільний рівень інвестицій, впроваджувала нові програми та покращувала існуючі, цим самим поширюючи промінь надії по всій країні. Я також подивляюсь рівню вступників, учасників, випускних проектів, викладачів і всієї команди LvBS, який зростає з року в рік і стимулює тебе ставати ще кращим, давати ще більше.

LvBS – це школа, яка живе з поглядом в майбутнє, яка будує місток між сьогоденням і новим суспільством, до якого ми прагнемо. Ми вже бачимо плоди цієї вагомої і відданої праці в діяльності і досягненнях випускників LvBS, які поповнили ряди успішних держслужбовців, інноваторів, підприємців, технічних спеціалістів чи HR-фахівців. Це лише початок красивої історії, яку кожного дня пише глобальна група професіоналів, прагнучи створити сприятливе підґрунтя для побудови нової України.

На завершення, не можу не згадати той «невидимий цемент», який гармонійно скріплює всі частинки LvBS, створюючи відчуття довершеності та балансу. Культура Львівської бізнес-школи натхненна цінностями братерства і терпимості до іншості та є живим уособленням європейської совісті».

Отримати річний звіт LvBS можна безкоштовно у Львівській бізнес-школі УКУ або ж знайомитися з ним онлайн.

РІЧНИЙ ЗВІТ LVBS ЗА 2016 РІК