Smart City

6 Сер 2015

Чи можуть українські міста стати розумними?

Унікальний для України проект  «Smart City» (Розумне місто) курував у Львові один з кращих сучасних експертів з урбаністики Юрій Паращак. Заслужений директор IBM Research Smarter Cities зі США розповів про підсумки проекту і перспективи для українських міст стати «розумними». 

Детальніше

Інноваційний проект для міст «Smart City»

Український католицький університет спільно з Львівською бізнес-школою та Львівською міською радою запустили короткостроковий проект «Smart City», мета якого зробити управління у містах України, зокрема, у Львові більш ефективним, за допомогою використання методів та інструментів підходу «Big Data». Курс вів д-р Юрій Паращак, гостьовий викладач на програмі MS in Technology Management LvBS, почесний професор Carnegie Mellon University, заслужений директор IBM Research Smarter Cities, співзасновник Urban Systems Collaborative.

Детальніше

 

Smart City: міста майбутнього і стала енергетика

На візійній конференції Intro 2015 ми спробували подивитись у далеке майбутнє і визначити тренди, які визначатимуть розвиток ключових галузей: освіта, медицина, фінансовий сектор, культура, стала енергетика та розумні міста. У якому світі ми будемо жити за 10 років? 

Детальніше

Як українським містам стати «розумним»? Поради від Юрія Паращака (IBM)

Для того, аби місто успішно розвивалося, усі його сфери мають тісно взаємодіяти між собою. Про те, що таке проект «Smart City», як він втілюється у Львові, та як це може вплинути на життя львів’ян,  розповів заслужений директор IBM Research Smarter Cities, співзасновник Urban Systems Collaborative у Нью-Йорку, почесний професор Carnegie Mellon University (США) Юрій Паращак.

Детальніше

 

Львів стане першим з українських міст, де планують впровадити систему Smart Сity

Новий підхід до управління містом та вирішення проблем має на практиці спростити життя та заощадити Львову чимало коштів.

Детальніше

 

Уявіть місто

Уявіть місто без заторів на дорогах, місто де пріоритетним, згідно з правилами дорожнього руху, є пішохід та велосипедист. Місто, у якому весь громадський транспорт курсує за розкладом, і для оплати проїзду достатнього одного електронного квитка. У цьому місті впорядкована зовнішня реклама, немає стихійної торгівлі, вулицями їздять самокеровані автомобілі, довкола багато зелені та водойм.

Детальніше

ІТ-управлінці розробили рішення для оптимізації процесів Львівської міської ради

Учасники програми з управління технологіями Львівської бізнес-школи УКУ (MS in Technology Management) на прохання Львівської міської ради провели аналіз, документування і оптимізацію процесів з надання адміністративних послуг у місті.

Детальніше