Smart summer with LvBS

5 Сер 2015

У останній місяць літа Львівська бізнес-школа УКУ уже традиційно пропонує підбірку цікавих матеріалів, які допоможуть вам знайти натхнення, замислитись про завжди актуальні питання цінностей, моралі, а також зазирнути у майбутнє.  Пропонуємо вам переглянути відеозаписи окремих зустрічей, які протягом року організовувала LvBS, – тут ви знайдете лекції і на тему стратегії, і на тему моралі, а також цікаві дискусії про тренди та розвиток технологій майбутнього. Запрошуємо у Smart Summer від Львівської бізнес-школи УКУ.

 

Дуже мотивуюче і надихаюче відео провідного бізнес-консультанта світу Адріана Сливоцького про глобальний бренд України і як кожен з нас може долучитись до його розбудови. 

 ________________________________________________________________________________________

 

 Як бути багатим у різних сенсах цього слова – відео з зустрічі з Блаженнішим Любомиром Гузаром у рамках дискусійного клубу Бізнес Credo

_____________________________________________________________________________________________

 

Про освітні тренди та зміну системи навчання розповідає Дмитро Бондар, засновник кількох освітніх компаній, лідерів у Східній Європі Intro 2015

_______________________________________________________________________________________

Запрошуємо на хвильку відволіктись від буденних справ і переглянути відео з зустрічі з владикою Венедиктом (Алексійчуком) «Куди і як я інвестую своє життя?». 

___________________________________________________________________________________________

Якою буде медицина майбутнього розповідає Юрій Мончак, професор медицини факультетів кращих університетів світу (Макгільського та Монреальського), директор лабораторії молекулярної діагностики (Канада).

 

___________________________________________________________________________________________

 

Україна може дати світові новий тренд розвитку цивілізації, але для цього треба фантастично працювати. Яким буде новий тренд розвитку цивілізації? Запрошуємо переглянути виступ Влада Троїцького на Intro 2015.

 ___________________________________________________________________________________________

 

Дискусія про тренди у фінансовому та банківському секторах на конференції Intro 2015 

 ______________________________________________________________________________________

 

Енергозбереження, сталий розвиток і розумні міста. Запрошуємо переглянути дискусію за участі Юрія Паращака та Романа Зінченка 

 __________________________________________________________________________________________________

Блаженніший Любомир Гузар про те як будувати рідну  і спадщину митрополита Адрея Шептицького.