Софія Опацька увійшла до топ-5 рейтингу бізнес-леді «SHE Rank» за версією Delo.UA

28 Бер 2015

Діловий портал Delo.UA нагородив фіналісток рейтингу бізнес-леді України SHE Rank TOP 100.

26 березня діловий портал Delo.UA оприлюднив підсумкові результати рейтингу бізнес-леді України «SHE Rank TOP 100» та нагородив переможців. Крім безпосередньо нагородження, в рамках церемонії пройшла дискусія «Не забувати про себе: здоров’я як соціальна відповідальність», присвячена питанням профілактики раку грудей, і «Жіноче лідерство в час кризи – досвід успішного виходу з пекла».

Підсумковий бал кожної учасниці формувався з трьох складових: третина – за результатами онлайн голосування, третина – оцінка експертів, третина – дослідження медіарезонансної діяльності учасниць.

До топ-5 рейтингу увійшли:
Олена Макеєва, раніше керуючий партнер в аудиторська фірмі «Aksonova&Associates», зараз – заступник міністра фінансів України
Наталія Нетовкіна, президент ювелірної компанія ZARINA
Олена Малинська, голова правління банку «Кредит Дніпро»
Світлана Діденко, генеральний директор фармацевтичної фірми «Дарниця»
Софія Опацька, директор Львівської бізнес-школи Українського католицького університету (LvBS)

Детальніше про SHE Rank TOP 100

Методологія оцінки
Залежно від місця за підсумками користувацького рейтингу учасниці отримували певну кількість балів. Максимальна оцінка – 50 балів. Ще 50 балів учасниці могли отримати від експертів.

Обирали фіналісток за такими критеріями:
бізнес-успішність
популярність
впливовість (на галузь)
репутація
професійне зростання

«Ця нагорода стала свого роду визнанням не лише для мене, а й для усієї команди Львівської бізнес-школи. Критерії, за якими обирали учасниць рейтингу (зокрема, впливовість на галузь) і, відповідно, за якими я потрапила до топ п’ятірки, стали ще одним підтвердженням того, що наша робота важлива для усього суспільства. Дякую порталу Delo.ua, що ініціювали такий проект і підняли під час церемонії нагородження дуже важливу дискусію», – підсумувала Софія Опацька