Бізнес-школа УКУ анонсувала про співпрацю

8 Лип 2022

Український католицький університет підписав Меморандум про співпрацю з Business Science Institute. Метою цього меморандуму є встановлення та розвиток довгострокової співпраці у сферах науки, культури, вищої освіти. Окрім того, це сприяє налагодженню динамічних відносин і взаєморозумінню між двома інституціями. Ця співпраця показує готовність Інституту бізнес-науки підтримати українські заклади у сфері управлінської освіти.

Що означає ця співпраця для Бізнес-школи УКУ?

«Ця співпраця дає змогу провести навчання наших викладачів та запрошених експертів на програмі DBA (Doctor of Business Administration). Процес проходження програми триває 4 роки, а завершується написанням та захистом наукової роботи. Це розширює наші можливості обміну досвідом з колегами, роботи над дослідженням українських бізнес-кейсів під керівництвом досвідчених іноземних науковців та формування широкої мережі викладачів в сфері бізнесу, підприємництва та інновацій. Цей досвід також підсилить науково-практичну експертизу викладацького складу школи та відкриє можливості викладання в іноземних університетах», – розповідає Наталя Обозненко, академічна директорка Бізнес-школи УКУ.

The Business Science Institute є незалежною міжнародною установою, метою якої є розвиток докторської освіти керівників у всьому світі. Заклад сприяє професійному та особистому розвитку менеджерів і бізнесу через мобілізацію міжнародних академічних ресурсів найвищої якості.