Стратегію Львівської бізнес-школи затвердили на 45-му засіданні Сенату УКУ

15 Вер 2016

12 вересня 2016 року уже в 45-тий раз відбулося засідання Сенату УКУ, у якому взяв участь Великий канцлер УКУ Патріарх Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ. Блаженніший поділився своїми міркуваннями про місце і роль УКУ в УГКЦ задля спільного творення майбутнього Церкви в Україні і світі.

За його словами, на УКУ лежить місія гідно відповісти на виклики, які мають на меті усунути не тільки християнські, а й будь-які інші цінності із суспільного дискурсу. Ця відповідь повинна бути життєдайною і творчою, а не голосом з окопів чи оточеної фортеці. На думку Блаженнішого, УКУ вже давно переріс регіональну ідентичність і він запросив Університет до ще більшої праці і присутності в Києві.

 

Сенатори затвердили стратегію розвитку Львівської бізнес-школи УКУ. Згідно з цим стратегічним планом, LvBS ставить собі за мету стати бізнес-школою, яка активно будує нову Україну, роблячи компанії та особистості кращими на глобальному рівні; яка надає знання, розвиває практичні навички, змінює світосприйняття; яка є інноваційним інтелектуальним центром з глобальною присутністю. Стратегія 2020 включає розвиток LvBS у напрямку забезпечення релевантності освітніх програм у глобальному вимірі, заохочення студентів до впливу на суспільні процеси (соціально-відповідального бізнесу) та активної участі у реформуванні країни. В центрі уваги LvBS й надалі перебуватиме надання бізнес-освіти з етичним підґрунтям. Львівська бізнес-школа готова до розширення лінійки своїх програм і до нарощення потенціалу, який би дозволив їй розвивати і здійснювати свою діяльність у новому будинку. Вдосконалення LvBS як організації, визначають пріоритети та цілі до 2020 року. У навчанні це інновації в процесі та середовищі навчання та збільшення кількості учасників в кожній з програм. Також це вдосконалення технологічної та операційної діяльності – як в процесі навчання, так і в процесі адміністрування.

Довідка: Сенат є уповноваженим колегіальним органом управління та контролю Університету, який визначає основні засади і напрями його розвитку та приймає рішення з найважливіших питань його діяльності. До складу Сенату входять предстравники церкви та бізнесу, освіти та культури, держуправління, громадські діячі. 

Джерело: Український Католицький Університет