Стипендія від випускників вступникам – добра традиція у LvBS

18 Чер 2021

Доброю традицією у Львівській бізнес-школі УКУ стало те, коли випускники магістерських програм підтримують стипендіями майбутніх талановитих учасників. 

Зокрема, серед випускників Львівської бізнес-школи УКУ є багато фундаторів студентської стипендії УКУ. Це одна з таких історій.

Окрім того, торік вся група випускників програми Key Executive MBA 2020 надала дві стипендії по 25 тис. грн на навчання на програмі MA in Human Resources and Organization Development. Тоді випускники програми Key Executive MBA разом з LvBS вирішили підтримати HR’ів, які працюють у сферах охорони здоров’я, освіти, армії, державного сектору, залучені до впровадження реформ, чи з громадського сектору тощо. 

Власне, ми поцікавилися у Поліни Потапенко, яка сьогодні навчається на програмі і яка, власне, виграла одну з цих стипендій, наскільки для неї це було важливо?

«Спонсор вашого успіху – постійний розвиток та самовдосконалення через навчання та застосування нових знань на практиці.  Свій шлях у HR-сфері я почала в 2005 році, після отримання диплому психолога (за напрямком психологія праці на кафедрі загальної психології) в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Працюючи з 2005 року в HR,  у мене була можливість бути дотичною до розбудови HR-функції  в банківській сфері, Horeca, інвестиційно- будівельному секторі і навіть була власна рекрутингова компанія. З кінця 2018 я маю честь працювати в ДП «Медичні закупівлі України» та відповідати за розбудову HR-функції з нуля.

Восени 2020 моя колега, випускниця LvBS, розповіла мені про можливість отримати стипендію на навчання. Я до кінця не вірила, але дуже мріяла та сподівалась. І все вдалось! Сьогодні я пройшла вже більше половини програми, але ще багато роботи попереду. Найцінніше для мене: це ті зміни, що вже впроваджені в нашій організації, це розуміння, що завдяки отриманим новим знанням, досвіду, нетворкінгу ми зможемо вивести HR-функцію на новий рівень, запровадити найкращі світові практики. В LvBS створені всі умови для швидкого професійного розвитку», – наголосила Поліна.

І це делеко не єдиний приклад такої взаємодії. Ще раніше засновниці коворкінгу ПеремогаSpace у Києві, випускниці програми MSс in Innovations and Entrepreneurship Лариса Немеш та Світлана Коломієць надали стипендія, що покриває 50% від вартості навчання на програмі MSс in Innovations and Entrepreneurship, де вже 8 років поспіль навчаються молоді підприємці-інноватори з усієї України.

У Львівській бізнес-школі ми пишаємося нашими випускниками і їхнім прагненням підтримувати молоді таланти та внести свій вклад в розвиток освіти в Україні!