Стипендії для інноваторів – done!

24 Лип 2017

Щороку Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) допомагає тим, хто мріє втілити свою ідею в життя і створити інноваційний бізнес. Вже традиційно Школа надає їх у вигляді значного відсотка знижки на навчання на магістерській програмі MSc in Innovations and Entrepreneurship, і цього року чотири стипендіати скористаються такою можливістю.

Стипендію отримують учасники програми Pre-Development, які презентують найкращі проекти за результатами навчання. Рішення про призначення стипендій приймає спеціальна конкурсна комісія.

Цього року нашими стипендіатами будуть:

Олег Чагарин, проект «Династія» – сімейна пекарня в Почаєві;

Олеся Яремчук, видавництво репортажної та документальної літератури «Човен»;

Вікторія Бутеленко, виготовлення дерев’яних іграшок;

Cтаніслав Савчук, проект asusual.tech (впровадження технології розпізнавання людей в офлайн-бізнес для ідентифікації клієнтів та відстеження їхньої історії покупок, що створює якісно новий (ефективніший) підхід у роботі з клієнтами).

Критерії відбору проектів:

  1. Інноваційність – наскільки проект є оригінальним та конкурентоспроможним.
  2. Розкриття унікальності – наскільки учасник може пояснити складні компоненти проекту, презентаційні навички.
  3. Виконання – наскільки проект є завершеним, пропрацьована бізнес-модель (якщо проект ще тільки на етапі ідеї, але достатньо пророблений, його слід оцінювати за школою 1-10, відповідно до рівня готовності; якщо проект вже діючий, то його слід оцінювати за прогресом протягом навчання на програмі pre-development).
  4. Потенціал до навчання – наскільки учасник є гнучким, здатний сприймати критику і працювати із запереченнями, вміє аргументувати.

Нагадаємо, реєстрація на програму MSc in Innovations and Entrepreneurship триває. Дізнатися деталі!