Творимо незалежну Україну самі – 25 бізнесів випускників LvBS

24 Сер 2016

У 25-тий День народження України, Львівська бізнес-школа УКУ вітає кожного українця зі святом. Справжня і повноцінна незалежність держави – це результат роботи та розвитку кожного з її мешканців, це спільне велике досягнення. І ми пропонуємо не зупинятися, а продовжувати творити свою Україну самим.

З Днем Незалежності, Україно!

Хоча Львівська бізнес-школа УКУ майже втричі молодша за Україну, ми таки долучаємося до творення її Незалежности в економічному сенсі. Бізнеси кожного з наших випускників додають нашій державі твердого грунту під ногами: пропонують унікальні ідеї та інноваційні послуги й сервіси, створюють робочі місця, формують імідж України на міжнародній бізнес-арені.

До 25-тої річниці Незалежності, ми познайомимо вас з 25-тьма  випускниками LvBS, результати роботи яких ви точно бачили, мали можливість побачити, давно використовуєте, можете використати в своїй справі, або ж про які ви навіть не здогадуєтеся, але які економлять замість вас величезні суми грошей. І це ще далеко не всі випускники Бізнес-школи, чиїми успіхами ми неймовірно пишаємося.

  1. Костянтин Шумський  дипломним проектом стало відкриття галереї сучасного сакрального мистецтва Iconart, що до сьогодні не тільки демонструє нам красу і різноманітність ікон, а й доводить, що це може бути успішним бізнесом.
  2. Олена Лексікова – після закінчення МВА стала віце-президентом холдингу ОККО, який не лише заправляє наші автомобілі якісним паливом, а йробить наші подорожі Україною комфортними і приємними.
  3. Олег Никулишин – проект на перетині основного бізнесу – однієї з найбільших в Україні роздрібних мереж аптек DS та туристичного бізнесу – Таємна аптека, яка ще й виконує соціальну місію – відновлення стародавньої аптеки, що була заснована на тому ж місці ще у 1772 році.   
  4. Лев Підлісецький  всі, хто були хоч раз у Львові знають «Чудопоїзд», а, може, навіть і на ньому їздили. Проект Чудотур –робота нашого випускника, який започаткував такі екскурсії вперше в Україні  
  5. Юрій Самець – це той, плодами роботи якого вже користувалися або скористається кожен львів’янин. Він успішно впровадив проект “Реформування служби інкасації Ощадбанку у м. Львові” під час навчання на програмі КЕМВА. А згодом заснував заснував власне швейне виробництво САМБАЙ.
  6. Марія Бей і Тарас Филипчук  вже 20 років не лише перевозять найрізноманітніші вантажі по цілому світу, а й поширюють добре ім’я українського бізнесу на міжнародних ринках своєю логістичною компанією Бей-Транс
  7. Іващук Микола заснував унікальне виробництво з вирощування грибів у Чернівецькій області.
  8. Оксана Гудзовата  співзасновник сімейної компанії «Просто добрий хліб», що вже 20 років годує нас якісним, смачним і оригінальним хлібом та іншою випічкою 
  9. Тетяна Костіна  створила новий формат друкованих видань – журнал про подорожі і міста «La Boussolle». Особливість журналу в тому, що його мета – розвивати внутрішній туризм і надихати україннців досліджувати свою країну. Тетяна отримала першу премію за найкращий інноваційний бізнес-проект «From 0 to 1 – StartUp Innovation 2016» ну суму 25 тис. грн та менторський супровід проекту від члена Ради директорів та керуючого партнера компанії SoftServe Тараса Вервеги.
  10. Лілія Боровець  ідейниця та засновниця краудфандингової платформи GoFundEd для освітніх проектів, де вчитель із кожного куточка країни має можливість опублікувати свій проект, а доброчинці можуть фінансово його підтримати. 
  11. Максим Лисак  співзасновник StartupDepot – Lviv Business Incubator & Coworking, який розвиває локальну екосистему стартапів та сприяє запуску ІТ продуктів зроблених в Україні!   
  12. Наталія Міхнова  створила проект Яскраве життя, який допомагає втілювати в життя ідеї, розвиватися, вчитися та підвищувати власну ефективність. Основні напрямки діяльності студії: мережа фітнес-студій, психологія для кожного, коворкінг-клуб, навчальна майстерня 
  13. Роман Никулишин і Маркіян Серчинський  стартували проект ThinkFood – мережу фуд-боксів з якісними, свіжими та поживними продуктами, які можна побачити в офісах великих компаній.   
  14. Ольга Фразе-Фразенко – знімає документальні та художні фільми та ролики про мистецтво у створеній нею OFF Laboratory.  
  15. Дмитро Завгородній – створив компанію UMBER FIRM з надання найкращих онлайн рішень для офлайн-магазинів моди.
  16. Наталя Мазяр – розробила та впровадила модель компетенцій в ресторанному напрямку “Холдингу емоцій “!ФЕСТ”. 
  17. Ірина Петрусь комплексно розглянула можливі програми довготермінової мотивації для працівників українського підрозділу компанії Cypress. 
  18. Олена Скляренко успішно трансформувала функціональний підрозділ HR у HR бізнес-партнера у компанії Imperial Brands. 
  19. Валентина Леус дослідила можливості для підвищення ефективності відділу продажів через відлагодження HR програм в українському підрозділі глобальної фармацевтичної компанії.
  20. Мар’яна Щетина проаналізувала потреби навчання викладачів Центру сучасних іноземних мов Українського католицького університету.
  21. Аліна Токмиленко створила Stafffr – зручний онлайн сервіс для HR-працівників, що допомагає зберегти та систематизувати всю інформацію про співробітників в одному місці.
  22. Зеник Матчишин – автор повного набору сервісів для цифрового міста uMuni. Цим проекстом за минулий рік Зеник допоміг Львову зекономити понад 20 млн грн.
  23. Антон Скрипник – засновник компанії KindGeek, на створення якої його надихнуло навчання у Львівській бізнес-школі УКУ. Саме завдаки тутешньому середовищу, Антон наважився звільнитися зі своєї попередньої роботи та стартувати власну IT-компанію. 
  24. Ростислав Оленчин – спізасновник проекту інноваційного коворкінгу PAWILLION, простору взаємодії, що знаходиться у Стрийському парку у Львові. 
  25. Олег Михайлович – заснував сервіс, який спрощує пошук клієнтів та роботу відділів продажу для компаній різного штибу. Його сервіс 1000Leads шукають, валідують та генерують ліди, таргетовані за потребами клієнтів. 

Докластися до незалежності своєї держави може кожен.

Ми бажаємо вам насолоди від цієї великої відповідальності!