У LvBS розпочала навчання нова група Key Executive MBA

30 Кві 2013

У Львівській бізнес-школі стартувало навчання для нових учасниківпрограми Key Executive MBA. Перший модуль розпочався 24 квітня курсом «Інноваційні бізнес-моделі» від Жоао Перре Віана.

 

Курс від засновника інвестиційного фонду LeonardShop наповнений практичними прикладами із впровадження бізнес-ідей.Зокрема Жоао розповів про власні успішні стартапи.

Учасники програми Key Executive MBA у малих групах генерували бізнес-ідеї, які були спрямовані на вирішення проблем клієнта. На практиці вони тестувати свої ідеї, будуючи канву бізнес-моделі. Таким чином учасники пройшли процес, який необхідний для прийняття не інтуїтивного, а усвідомленого рішення – чи починати бізнес, наскільки життєздатнаобрана бізнес-моделі, чи варто інвестувати кошти тощо.

 

Під час курсу «Інноваційні бізнес-моделі» багато учасників переосмислили свої управлінські рішення щодо власного бізнесу. «Я став більш впевнений у собі, тому що речі, які відкривав для себе колись методом «спроб та помилок», тепер в правильному порядку поскладались в моїй голові і я знаю, що робив правильно. Особливо сподобалось те, що Жоао практик, і кожен варіант, який ми розглянули,– це реальний успіх чи невдача», – зазначив учасник програми, директор львівської локації компанії «Global Logic Україна» Олександр Качмар.

Заступник керуючого міського відділення АТ «Ощадбанк»  Юрій Самець зазначив, що після курсу вирішив запровадити у відділеннях банку тестування для визначення проблем клієнтів.

На першому модулі учасники Key Executive MBA прослухали також курс  «Спіральна динаміка. Еволюція мислення, лідерства, управління» від Валерія Пекара. «Усвідомлення різноманітності парадигм мислення – перший крок до розуміння своєї парадигми та притаманних їй обмежень, це стимул до розвитку!», – вважає Президент компанії «Євроіндекс».