У LvBS відбулось спільне засідання Наглядової та Дорадчої рад

24 Кві 2013

Учасниками спільного засідання стали представники Дорадчої ради Адріан Сливоцький, директор компанії OliverWyman, Карл Цайнінгер, професор Прінстонського університету, Адрій Худо, голова ради директорів холдингу емоцій «!ФЕСТ» та Павло Шеремета, голова Дорадчої ради, президент KSEНаглядову раду представляли Олег Денис,виконавчий віце-президент з адміністративних питань корпорації «СофтСерв», Андрій Костюк, віце-президент Адвокатської компанії «Павленко, Стаценко і Осінчук», Ярослав Рущишин, директор ВАТ «Троттола» та проректори Українського католицького університету Юрій Логуш і Володимир Турчиновський.

«Люди, які входять до Дорадчої і Наглядової рад LvBS мають досвід у сфері бізнесу та освіти, тому можуть дати цінні поради для Школи як розвиватися у майбутньому», – коментує керівник Софія Опацька. За її словами,  під час засідання 11 квітня експерти обговорювали, якою має бути Львівська бізнес-школа у 2020 – 2025 р.р. і як, за допомогою бізнес-освіти у різних форматах, LvBS може допомагати своїм клієнтам вирішувати їхні проблеми.

 «Розроблений план загальної візії передбачає, що у 2020-2025 році ми хочемо стати найкращими у своїй сфері, – коментує Павло Шеремета. – Подальша траєкторія розвитку буде включати локальні, національні, регіональні (східноєвропейські), а згодом глобальні компанії». 

Адріан Сливоцький, єдиний українець серед 50 кращих мислителів з питань менеджменту у світі, за словами Павла Шеремети, під час двох майстер-класів, які він провів у Києві та Львові, задав три головні напрямні для українських компаній, які прагнуть досягти успіху на глобальному ринку: це знання англійської мови, пошук того, у чому можна стати кращими у світі і постійне навчання.

«Саме вчити намагається Львівська бізнес-школа УКУ. Питання, як стати найкращими у світі? З одного боку, ми маємо повну теорію Адріана Сливоцького, а з іншого – контакти з іншими людьми, які належать до провідних бізнес-мислителів. Відповідно, на основі цих надбань, ми можемо вибудовувати методологію у Школі», – наголосив Павло Шеремета.  

Додамо, що Наглядова рада LvBS діє з першого дня існування Школи, Дорадча – створена півтори роки тому, її очолив президент KSE, Голова правління і генеральний директор Регіонального інституту стратегії Блакитного Океану у Східній Європі і Центральній Азії Павло Шеремета.