У Львові вручили премію за найкращий інноваційний бізнес-проект (відео)

22 Лип 2016

Премія для найкращих. Випускницю Львівської бізнес-школи УКУ відзначила ІТ-компанія.

Тетяна Костіна родом із Донецька, мешкає в Одесі – випускниця бізнес-школи. У травні захистила дипломну роботу. А сьогодні отримала премію – 25 тисяч гривень від компанії SoftServe за найкращий інноваційний бізнес-проект. Її робота – це журнал з фото та текстами про мандри Україною із французькою назвою La Boussole, що в перекладі означає компас.

«Коли я вже у свідомому віці потрапила до Карпат, коли я вже побачила всі ці західні міста в мене щось перегорнулось в душі і я зрозуміла, що хочу посприяти внутрішньому туризмі. Ми випускаємо один випуск в три місяці, тобто один випуск в сезон», – розповідає дівчина.

Tetiana Kostina

Щороку по п’ятнадцять випускників школи  починають завойовувати бізнес-ринок.

«Ми не лише навчаємо, ми розвиваємо, ми надаємо знання, навички, це тому що проекти ви бачите є практичними і втіленими дійсно таких проектів є більше 50 відсотків», – говорить академічний директор Львівської бізнес-школи УКУ Ярина Бойчук.

Yaryna Boychuk

Ця премія має допомогти молодим підприємцям розвивати свої проекти. А ще вони завжди зможуть отримати менторську підтримку від бізнесмена Тараса Вервеги.

Taras Vervega

«Україна має таланти не тільки в співах і не тільки в танцях. Вона має таланти в бізнесі», – додає член ради директорів та співзасновник компанії SoftServe Тарас Вервега.

Відтепер таку премію вручатимуть щороку.

From 0 to 1