Випускники LvBS зустрілись з Павлом Шереметою

27 Жов 2014

18 жовтня у LvBS відбулась зустріч випускників Львівської бізнес-школи УКУ. Спільнота Alumni, яка об’єднує випускників програми Key Executive MBA, зустрілась з Павлом Шереметою, екс-міністром з економічного розвитку і торгівлі, головою Дорадчої ради LvBS.

З Павлом Шереметою управлінці говорили про успішність бізнесу та його соціальну відповідальність. Голова Дорадчої ради зокрема наголосив на трьох ключових точках діяльності Alumni LvBS. Це:
– Продовження навчання
– Networking
– Соціальні ініціативи

Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи, розповіла випускникам про стратегію розвитку Українського католицького університету до 2020 року, про розвиток нових програм LvBS, зокрема «Good Governance» – програми інноваційного підходу до державного управління, яка покликана змінити систему дежуправління в Україні.  

Спільнота випускників також склала план діяльності на найближчі півроку. Так, уже незабаром Alumni LvBS запланували поїздку в Німеччину. Загалом випускники вирішили, що, як мінімум, раз на рік будуть організовувати так званий пост-МВА модуль.

Знаково, що Alumni LvBS активно долучаються до соціальних ініціатив – вони підтримують вояків у зоні АТО. Серед волонтерів – Тетяна Мартинюк, випускниця KEMBA, директор компанії «Йо!Куб». Вона активно залучає підприємців для допомоги нашим військовим.  

Оксана Гудзовата, випускниця KEMBA, консультант з фінансів, співвласник торгової марки «Просто добрий хліб»
Про зустріч Alumni: Було дуже приємно побачити знову усіх друзів у стінах рідної бізнес-школи, зустрітись з одним з кращих викладачів Павлом Шереметою. Такий досвід спілкування між нами випускниками, з командою бізнес-школою, викладачами створює справжній  ВАВ-ефект. Дякую бізнес-школі за таку нагоду.

Про відповідальність бізнесу: Виклики, які постають сьогодні для підприємців у контексті подій в країні, для мене не є однолінійними. В політику мають іти люди, які реально хочуть щось робити перш за все не для себе, а для людей. Лише, якщо твоя робота приносить користь іншим, тоді вона принесе користь і тобі.