Як керувати емоційним інтелектом і будувати фінансову стратегію? Модуль для ІТ-управлінців

24 Гру 2015

15-19 грудня у Львівській бізнес-школі відбувся навчальний модуль на програмі MS in Technology Management для ІТ-управлінців. Учасники навчалися використовувати емоційну компетентність у переговорах, а також ознайомилися з основами фінансового менеджменту.

Разом з викладачем курсу «Емоційні компетенції у переговорах» Валерією Козловою ІТ-управлінці вчилися як правильно формувати і використовувати емоційний інтелект. З учасниками обговорювали практичні ситуації, успішне вирішення яких значною мірою залежить від рівня емоційного інтелекту та комунікаційних навичок. Учасники моделювали переговори, стосунки в команді, комунікації з топ-менеджментом, та в кожному окремому випадку шукали ефективні бізнес-рішення, базовані на отриманих знаннях.

Михайло Сало

Також у рамках модуля ІТ-управлінці вивчали «Основи фінансового менеджменту» з Михайлом Салом, фінансовим директором Львівської бізнес-школи. Учасники вчилися правильно інтерпретувати та “читати” фінансові документи, оцінювати і планувати фінансові показники, використовувати інструменти для побудови успішної фінансової стратегії. Важливою навичкою, яку отримали учасники курсу, стало планування і впровадження ефективного бюджету в компанії.