Як перетворити ідею у реальний бізнес?

2 Гру 2015

9-13 листопада відбувся третій модуль на програмі з інновацій і підприємництва LvBS. Протягом 5-ти днів учасники у рамках курсу «Variable geometries: new business creation» працювализЖоао Перре Віана, засновником інвестиційного фонду «LeonardShop», викладачем курсів «Підприємництво і інновації» та «Розвиток бізнесу», членом Дорадчої ради LvBS.

MSIE

Збудуй бізнес-модель для свого проекту

Курс «Variable geometries: new business creation» є ключовим у навчальній програмі MS in Innovations and Entrepreneurship. В час, коли суспільство прагне інновацій більше, ніж будь-коли, вміння та інструменти для перетворення ідей у бізнес-можливості стають необхідними будь-якому професіоналові.

Цей курс ставить собі за мету розвинути вміння учасників будувати бізнес-модель проекту на основі його власних інтересів та діяльності. Основне завдання курсу – показати інноваторам найбільш сучасні способи створення бізнес-моделі та можливості тестувати власні ідеї з розвитку бізнесу. Це дає можливість учасникам навчальної програми MSIE досягти вищої гнучкості у пошуку ідей та їх трансформації у реальний бізнес.

Кілька корисних порад засновникам стартапів від Жоао Перре Віана:

  • Перетворюйте свої припущення у факти;
  • Ринок стає більш складним, і потреби людей також стають складнішими. Враховуйте це;
  • У бізнесі покладайтеся менше на удачу, а більше на показники;
  • Успішні люди мають метрики. Вони люблять робити те, що ніхто не робить, йти у іншому напрямку. Але, все-таки, вони мають метрики.

Спробуй збудувати бізнес-модель для свого продукту за допомогою безкоштовного сервісу LvBS!