Як побудувати ефективну стратегію продажу, – семінари Олеся Піщака

17 Лют 2014
У Івано-Франківську 13 лютого відбувся навчальний семінар LvBS «Стратегія продажу» з Олесем Піщаком. Під час семінару учасники разом із викладачем працювали над власною стратегію продажів і, по закінченні, отримали чіткий план готовий до впровадження.
 
15 лютого такий семінар пройшов також у Львові. Автор та викладач навчального курсу Олесь Піщак (KE MBA) розповів учасникам про основні стратегії та інструменти необхідні для досягнення успіхів у продажах. Також він поділився своїм багаторічним досвідом роботи із численними відомими українськими брендами. Під час семінару учасники мали змогу працювати з інтерактивними матеріалами та живими кейсами.
 
Розглянувши успішні приклади і поширені помилки, які допускають у продажах, групи з обох міст змогли зробити корисні висновки та спроектувати  опрацьовані приклади на власні бізнеси. Зокрема, працюючи над власною стратегією продажу, вони розглядали методи залучення і стратегії роботи з клієнтами відповідно до типу бізнесу; канали розповсюдження; інструменти продажу залежно до галузей.
 
Львівська бізнес-школа УКУ дякує учасникам за активну участь та Олесю Піщаку за продуктивну роботу під час семінару.