Заряджайтесь корисним від LvBS: найкраще за вересень

4 Жов 2021

Найцікавіші та корисні блоги вересня, які ми публікували на сторінках LvBS, і які ви могли пропустити. Ми зробили для вас коротку підбірку зі стислими інсайтами. Заряджайтесь!

OLIZ: Твоя справа там, де тобі настільки кортить, що ти не можеш це не робити

Розповідаємо про київський бренд хусток з історією OLIZ, випускниці програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Христини Зборошенко. Мета бренду – створення та популяризація української етніки в сучасній інтерпретації, адже хустка віддавна для наших людей щось більше, аніж просто головний убір чи аксесуар, це частина коду української ідентичності. Більше про це читайте в статті.

Дискусія LvBS. Якщо ви особисто відвідуєте цікаві вам події, але нехтуєте нетворкінгом – ви самі себе обкрадаєте

  • Українці мають чим пишатись і національна гордість за свої здобутки – це реально потужний рушій до підкорення нових вершин.
  • Україна – не Кремнієва Долина і нам ніколи нею не стати. І тут нема нічого поганого: непотрібно гнатись за недосяжним, маємо працювати на місцях задля закріплення позицій.
  • Якщо ви особисто відвідуєте цікаві вам події, але при цьому нехтуєте нетворкінгом – ви самі себе обкрадаєте.

Це лише деякі інсайти з дискусії, більше про яку читайте тут.

Маркіян Бедрій: Ми з дружиною не робили бізнесу заради грошей. Гроші – лише нагорода

Один із символів Львова, традиція гостей й мешканців, незмінна якість та особлива атмосфера – це все про «Світ Кави». Маркіян та Ольга Бедрії відкрили першу кав’ярню та крамничку на вулиці Катедральній в 90-их, коли ще specialty та premium каву не смажили в Україні. Відтоді сімейна справа лише зростала, додавала харизми та творила свою, таку особливу спільноту. Як вдалось пережити одні з найскладніших для ресторанного бізнесу роки та в чому таємниці успіху довжиною в десятиліття? Про це та про цікавинки кавового світу говорили з засновником Маркіяном Бедрієм.