Жоао Пере Віана став членом Дорадчої ради Львівської бізнес-школи

16 Лис 2015

Засновник інвестиційного фонду «LeonardShop», викладач курсів у LvBS «Підприємництво і інновації» та «Розвиток бізнесу» Жоао Пере Віана (João Perre Viana) став членом дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ.

Відповідне рішення було прийнято Львівською бізнес-школою УКУ за погодженням з головою Дорадчої ради LvBS Павлом Шереметою.

«Для мене велика честь стати членом Дорадчої ради Львівської бізнес-школи, – коментує Жоао. – Пропозиція LvBS стала для мене приємним сюрпризом. Сподіваюсь, у мене є достатньо енергії та мудрості, щоб працювати і підтримувати проект, у який я щиро вірю. Фактично, я продовжуватиму займатись тим, що роблю останні 3 роки, бо бачу свою роль як  посередника – “приносити” трохи світу в Україну, і трохи України у світ».

 

За словами декана Львівської бізнес-школи Софії Опацької, Жоао викладає у LvBS досить довго. «Це відкрита цікава людина з досвідом як у веденні бізнесу, так і у викладанні. Він має корисні поради щодо того, як школа і учасники навчальних програм можуть розвиватися, щоб ставати успішними. Жоао підтримує хороші стосунки з учасниками програм бізнес-школи не лише під час навчання, а й після закінчення програм. Саме тому, ми вважаємо, що ця роль для нього буде природньою і легкою».

Додамо, що до Дорадчої ради LvBS, яку очолює Павло Шеремета, входять Адріан Сливоцький, партнер компанії Oliver Wyman, Карл Цайнінгер, спеціаліст з інформаційних комунікацій ООН, старший спеціаліст Асоціації Фулбрайт, професор Прінстонського університету,  Андрій Худо, голова ради директорів холдингу емоцій «!ФЕСТ», Юрій Логуш 
президент Київської школи економіки (KSE).

Joao Perre Viana зі студентами MSIE

Довідка

Жоао Перре Віана є засновником інвестиційного фонду «LeonardShop», викладач курсу «Підприємництво і інновації» на програмі MSс in Innovations and Entrepreneurship та курсу «Розвиток бізнесу» на програмі MSс in Technology Management.

Жоаоа Перре Віана отримав ступінь магістра права у Лісабонському Незалежному університеті (Universidade Autónoma de Lisboa) (1997) та MBA у Школі менеджменту м. Ґент імені Влеріка Льовена (2003) у Бельгії. Паралельно із своєю професійною діяльністю у 1999 р. він також здобув післядипломну освіту з маркетингу в IPAM, а у 2000 р. ще і післядипломну освіту з менеджменту у INDEG-ISCTE.

За останні 15 років він працював менеджером, консультантом та викладачем та обіймав керівні посади у «J.Walter Thompson», «Duval Guillaume», «Leo Burnett», «Brandia Central» та «Education Group Evolution». За свою професійну кар’єру він працював у дев’яти різних країнах, переважно в Західній Європі, східній Європі та Середній Азії.

Він є одним із установчих партнерів «LeonardShop», невеликого інвестиційного фонду, який має частку у декількох компаніях, таких як «Wine With Spirit», «U-First» та «Lincubator» та ін. Жоао також є запрошеним лектором із підприємництва у kmbs, в EADA у Барселоні та у Львівській бізнес-школі.