Звернення Спільноти випускників LvBS

3 Бер 2014

Українське суспільство сьогодні очікує побачити нових чиновників на усіх рівнях. Ми, Спільнота випускників Львівської бізнес-школи Українського католицького університету (Alumni LvBS), вважаємо, що призначення і перебування на посаді чиновників мають відбуватися на засадах прозорості та відкритості. Усі представники громади мають високі очікування щодо чесності, професіоналізму і відповідності посаді новопризначених чиновників.

Спільнота випускників Львівської бізнес-школи УКУ висловлює стурбованість щодо призначення головою Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех. Неодноразово піднімалось питання, що такі призначення повинні обговорюватись з громадою міста та регіону, політиками, бізнесменами і моральними елітами області.

На нашу думку, колишні опозиційні політичні сили у Верховній раді в процесі кулуарних переговорів «віддали» посаду голови Львівської ОДА ВО «Свобода» за принципом політичної переваги в регіоні. Ми вважаємо, що призначення голови Львівської ОДА не має здійснюватися за квотною системою, адже квота не повинна визначати чиновників такого рівня. Домовленість у кулуарах – це крок назад у поступі України.

Під час подій на Майдані колишні опозиційні лідери, зокрема ВО «Свобода», декларували необхідність перезавантаження системи і влади. Ми очікуємо, що з перших днів своєї роботи новопризначена очільниця Львівської області Ірина Сех буде вести прозору діяльність та почне усувати корупційні схеми, якими переповнені державні установи області, а також буде діяти відкрито і професійно.

Випускники LvBS УКУ – це топ-менеджери та власники бізнесів, що представляють різні сфери діяльності і тісно співпрацюють з органами державної влади регіону. Тому ми беремо на себе зобов’язання здійснювати моніторинг діяльності Львівської обласної державної адміністрації. Ми також закликаємо усіх представників бізнесу Львівщини керуватись професіоналізмом і діяти виключно у рамках законодавства України у співпраці з Львівською ОДА та усіма іншими державними органами.

Представники Alumni LvBS

Єлизавета Алфйорова, виконавчий директор ТОВ ТД «Жива»
Марта Антонів, приватний нотаріус
Марія Бей, комерційний директор ТОВ «Бей Транс»
Ігор Блистів, директор з маркетингу ТОВ «Кормотех»
Андрій Вишневський, ІТ-директор ПАТ Концерн Галнафтогаз
Оксана Гудзовата, співвласник ТзОВ “Третій легіон”
Ірина Дмитерко, практикуючий фінансист
Микола Іващук, директор ЗФ ТОВ «АМГ Агрохолдинг»
Олена Лексікова, керівник департаменту внутрішнього аудиту ПАТ “Концерн Галнафтогаз”
Ірина Мартин, фінансовий директор Холдингу емоцій «!Fest»
Тетяна Мартинюк, директор ТзОВ «ТІМ-АРТ»
Олег Никулишин, генеральний директор ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД»
Віктор Піддубний, менеджер у сфері операцій з нерухомістю; менеджер з інвестицій ПП «Адамас»
Лев Підлісецький, генеральний директор ПАТ «Південьзахіделектромережбуд»
Олесь Піщак, sales-експерт, аудитор з продажу шведського проекту DYB
Юрій Стогній, директор ТОВ «SoftServe»
Тарас Тимо, засновник школи іноземних мов «Мовний експрес»
Тарас  Филипчук, директор ТОВ «Бей Транс»
Ярослав Хариш, власник компанії «Вулик»
Констянтин Шумський, керівник артгалереї «Iconart»