Відкрита розмова Бізнес-школи УКУ та Diia.City United «Сила спільнодії. Як знайти своїх» за участі бізнес-спілок та підприємців

26 вересня разом із бізнес-спілкою Diia.City United проведемо відкриту розмову про силу спільнодії. Разом із представниками бізнесу, інвестиційних фондів, найбільш впливових бізнес і профільних асоціацій розберемося, в чому сила спільнот, як обрати свою спільноту, як монетизувати участь та як досягти спільних цілей.

Що ви дізнаєтеся?

  • Як обрати свою спілку: Ми допоможемо вам визначити, яка спілка найкраще відповідає вашим потребам.
  • Як капіталізувати участь у бізнес-спілці: Розкриємо секрети успішного нетворкінгу, спільних проєктів та доступу до нових ринків.
  • Чому бізнес-спілка – це більше, ніж просто клуб: Порівняємо два формати та визначимо їхні особливості.

Для кого ця зустріч?

  • візіонерів tech бізнесу, 
  • лідерів думок, 
  • представників ключових медіа,
  • представників ВРУ та міністерств, 
  • представників інвестиційних фондів і міжнародних донорів,
  • представників найбільш впливових бізнес і профільних асоціацій.

В обговоренні братимуть участь:

  1. Ростислав Вовк  – голова наглядової ради та співвласник компанії Kormotech. Ростислав також є співвласником біотехнологічної компанії «Enzym», яку очолює його сестра Олена. Разом вони розвивають цей бізнес глобально. У 2019 році розпочали процес диджиталізації обох компаній.
  2. Катерина Глазкова  – виконавча директорка Спілки українських підприємців (СУП). Залучена до Ради громадського контролю при Бюро економічної безпеки України. Катерина також є членом Ради Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України. Випускниця програми Key Executive MBA 2023.
  3. Наталія Микольська  – виконавча директорка Diia.City United, Торговий представник – заступниця міністра економічного розвитку і торгівлі України (2014-2018). Візіонерка та експертка зі стратегічних трансформацій і глобалізації українського бізнесу. 
  4. Софія Опацька – PhD, декан-засновниця та Голова Наглядової ради Бізнес-школи УКУ. Проректорка зі стратегічного розвитку Українського католицького університету. Членкиня ради Європейської федерації католицьких університетів (FUCE) та Наглядової ради Promprylad.Renovation. 
  5. Олена Самборська – президентка Асоціації «IT Ukraine», Managing Director/HR Operations Director Ukraine, Luxoft. Перша жінка-керівник Асоціації «IT Ukraine», має 16+ років досвіду у сфері HR, розвивала команди до 3 000 людей.

Та інші представники та представниці бізнесу і бізнес-об’єднань.

Деталі для участі:

Дата: 26 вересня 2024
Час: 16:30 – початок реєстрації, 17:00 – 18:30
Місце проведення: Світлиця Колегіуму №2, м. Львів, Козельницька, 2Б
Вартість: безкоштовно (за умови попередньої реєстрації)

 

Контактна особа
лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу
Євгенія-Мілена Яцишин

Івент-менеджерка