5-й модуль унікальної МВА-програми Агролідерства

6 Вер 2013

Заглиблення у бюджетування, надихаючі сніданки, зустріч із президентом УКУ владикою Борисом Ґудзяком, – закінчився насичений 5-й модуль унікальної МВА-програми Агролідерства «Мрія Агрохолдинг», яку Львівська бізнес-школа реалізує спільно з Київською школою економіки.

Особливістю модуля, який відбувався 4-6 вересня, стало те, що учасники вперше навчались у новому інноваційному академічному корпусі Католицького університету, який відкрили напередодні, і куди частково переїхала LvBS.

Першого дня вони презентували домашнє завдання із  бюджетування у рамках курсу Михайла Колісника «Складання фінансової звітності», а також розглянули принципи складання і концептуальні основи фінансової звітності.

Другий день модуля розпочався надихаючим сніданком із Олексієм Скрипником, генеральним директором ІТ-компанії ТзОВ «Елекс». Він розповів про особливості управління компанією та персоналом: «Я не вірю в цінності компанії, які написані на стіні. Цінності витають у повітрі, і коли тобі їх не вистачає, ти це гостро відчуваєш», – вважає керівник. По обіді учасники з Михайлом Колісником вивчали фінансове плануванням та бюджетування.

День закінчився особливою зустріччю – напередодні від’їзду до Парижу Владика Борис (Ґудзяк) зустрівся з учасниками МВА програми Агролідерства і розповів про те, як у неймовірних умовах творився Католицький університет в Україні, особливості розвитку та управління такою структурою – безцінний і цікавий досвід, який можна спроектувати для прийняття бізнес-рішень: «Багато вирішує те, якщо Ви любите своїх людей (працівників). А християнська любов завжди пов’язана з жертвою – люди бачать, чи ти як керівник їх готовий підтримати, захистити. Великі речі можна робити, коли люди натхненні, коли вони відчувають свою гідність, і що у співпраці з Вами вони розвиваються. Бо найважливіше в житті – це спілкування», – вважає владика.

Останній день модуля учасники розпочали із надихаючого сніданку з  директором «Концерн Галнафтогаз» Назаром Купибідою, який розповів про фінансовий бік діяльності компанії і бюджетування у «Концерні Галнафтогаз». Іншу частину дня з Сергієм Гвоздьовим вони розглянули базові принципи «Теорії обмежень» та як оцінювати фінансові рішення з такої перспективи.    

{album_30}