«Discovery!»: програма, що дарує відкриття

30 Січ 2017

Учасники міжнародної програми з лідерства «Discovery!» у Львівській бізнес-школі УКУ завершили навчання на третьому модулі та діляться своїми враженнями і відкриттями від навчального процесу.

«Discovery!» – програма для людей з високим потенціалом розвитку, які вивчають управління високопродуктивними командами, лідерство, комунікації та зміни. Розвинути справжні лідерські якості їм допомагає Даніель Льюїс, автор програми, висококваліфікований консультант, що надавав допомогу компаніям у пришвидшенні формування лідерських якостей перспективних осіб та старшого керівництва. Які відкриття приносить програма, розповідають самі учасники:

Наталія Вакуленко, Ciklum, м. Київ

«На програму мене привели проблеми з комунікацією на роботі. Я вирішила розібратися з основою цих труднощів і змінити свою позицію на роботі на краще. Я не вважала себе лідером і тому більше орієнтувалася на набір якостей, які були описані в програмі; розуміла, що без них спілкування у робочому колективі є дуже складним та неефективним. До того ж, для мене важлива якість освіти: мені дуже сподобалася презентація Даніеля Льюїса на «Lviv IT Arena», відтак захотілось повчитися у нього.

Львівська бізнес-школа УКУ для мене стала справжнім відкриттям, завдяки атмосфері, професіоналізму, організованості та й просто доброзичливості людей, які мені дуже імпонують.

Найбільшим відкриттям для мене стали результати тесту 15FQ+. Це – як зазирнути правді в обличчя, те, що ти в собі не хочеш бачити, відображається в результатах тесту. Також я зрозуміла, що лідер – це не обов’язково крутий менеджер чи СЕО компанії, це людина, яка бере на себе відповідальність за побудову свого життя і здійснення мрій про щасливе майбутнє. Не нехтує при цьому потребами людей, які допомагають йому втілювати проекти в життя! Теорію можна успішно перекладати і на сімейні стосунки, щоденне спілкування з людьми поза роботою і так далі.

З кожним модулем відкриваю все більше і більше нового в собі! Я стаю впевненішою, просто розуміючи, що ніхто не кращий, ніж я, і я не краща, ніж інші. Я хочу зрозуміти себе і знайти застосування своїм талантам для того, щоби створити щось нове!»

Юля Капустіна, аудиторська компанія «ACCOUNT», м. Київ

«Головні мої очікування від програми були пов’язані з новим етапом мого бізнесу, який я прагнула збудувати так, як я би цього хотіла сама. Прийшов певний момент, коли я зрозуміла, що мені потрібно довчитись, бо чогось не вистачає. Це нова роль для мене, тому для того, щоб керувати людьми в правильному розумінні цього слова, мені потрібна була ця програма. Я очікувала, що по завершенні навчання, зрозумію і почну будувати відносини таким чином, що це принесе користь для моєї компанії і для ринку загалом, і для країни також.

Навчання у Даніеля Льюїса для мене нагадало англійській досвід, мені цього дуже не вистачало. Я хочу навчатися від першоджерела. Відверто кажучи, раніше я не надто прислухалася до команди, ми звикли до ієрархії, до вертикалі. Для мене було відкриттям, що може бути горизонталь. І зараз я в пошуку, як це організувати, поки що намагаюсь правильно ставити питання, щоб отримати правильні відповіді.

«Discovery!» для мене – це, в принципі, шлях мого життя. Бізнес займає багато часу, компанія у нас спадкова –перейшла від моєї мами. Мама також завжди шукає щось нове, вона для мене – це теж «Discovery!», бо вона попереду і передала це мені та братові. Ми маємо продовжити цю тенденцію і не десь, а саме тут – в Україні».

Докладніше про програму та можливість приєднатися до окремих її модулів – за посиланням https://goo.gl/WJJ8gj Або за телефоном: +38067 675 66 08.