Допомагаємо пережити кризу: як подати заявку на Pro Bono консультацію від LvBS Consulting

4 Сер 2020

32 компанії уже скористалися антикризовими консультаціями від експертів Львівської бізнес-школи УКУ. Завдяки проєкту «Антикризові дорадчі ради», який LvBS Consulting реалізовує спільно з USAID, малий та середній бізнес може отримати безкоштовну консультацію, як діяти в час карантину і кризи. 

«До нас звертаються компанії з різних сфер: ресторанний бізнес, торгівля, освітні заклади, турагенства, культурні та розважальні центри. Фактично немає такого бізнесу, який би не зачепила криза, — розповідає CEO LvBS Consulting Роксоляна Вороновська. — Серед ключових проблем: неможливість працювати в офлайні, падіння попиту та продажу, втрата зв’язку з клієнтами. Однак рішення завжди є, варто тільки поглянути під іншим кутом на свою проблему та серед негараздів розгледіти нові можливості».  

Залишити заявку консультацію від  LvBS Consulting

Те, що бізнесам після консультацій дорадчих рад, вдається втриматися на плаву і зберегти свої підприємства — найкраще свідчення дієвості такого інструменту. 

«Я радий, що побачив свій бізнес під іншим кутом зору. Дякую дорадчій раді за цей стан зміни в голові», — ділиться Станіслав Онищук, керівник компанії «Група БРАСС», яка займається торгівлею медичних товарів. 

З перших днів карантину LvBS Consulting для членів Спільноти Львівської бізнес-школи УКУ запропонували Pro Bono консультації від викладачів та підприємців, а у квітні завдяки підтримці USAID формат дорадчих рад став доступним для усіх охочих. 

Що таке антикризова дорадча рада від LvBS Consulting? 

Експерти, викладачі, підприємці з різних галузей (маркетинг, продаж, фінанси, HR тощо) впродовж 1,5 години консультують керівників та їхні команди: дають конкретні практичні поради, як діяти в час кризи, карантину і змін. Експертів підбирають відповідно до викликів, які компанія озвучила у попередній заявці. 

На Заході такий формат правління як дорадчі, наглядові ради та ради директорів — вже давно є одним із найдієвіших інструментів для сталого розвитку бізнесу. Всупереч стереотипам, ради директорів у світі не є пріоритетом виключно великих компаній, а також діють у стартапах, малих та середніх бізнесах. 5-7 досвідчених управлінців завжди розуміють й бачать набагато більше і глибше, ніж один.

Як подати заявку і отримати консультацію від Дорадчої ради? 

  • Заповнити онлайн-форму і ми з вами сконтактуємо. 
  • Дедлайн для подачі заявок – 31 серпня. 

«Сьогодні постає потреба змінювати власну бізнес-модель, адже в сучасному світі бізнес-моделі довго не живуть, і в середньому, щотри роки варто їх переглядати. А криза сама підштовхує нас до цього, –  наголошує Роксоляна Вороновська. –   Водночас, не можна забувати про ключовий елемент бізнес-моделі – клієнта і його вибір, саме стосунки з ним зараз важливіші, ніж будь-коли»

За словами Роксоляни, «антикризові» кроки сьогодні – це питання не так заробітку, як виживання. І супроводжуються вони безліччю важких рішень: скорочень зарплат працівникам чи навіть звільненнями. «Водночас, активна комунікація зі своєю командою, клієнтами, прагнення вирішити їхні нагальні проблеми, – це можливість втриматися в бізнесі»

Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Партнер проекту — медіа-хаб «Твоє місто».