Хто серед номінантів на премію Львівської бізнес-школи УКУ LvBS Alumni Awards 2019?

29 Лис 2019

Під час щорічного LvBS Leadership Day, що відбудеться завтра, 30 листопада,  у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) вручатимуть премії LvBS Alumni Awards. Це нагороди у номінаціях, що засвідчують прояв впливу у сфері бізнесу, освіти та громадському секторі. Номінантів на премію висували безпосередньо випускники LvBS, а також керівники Школи.

У номінації The Inspirator 2019 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності) маємо таких претендентів:

Олег Никулишин (Key Executive MBA). Генеральний директор Мережі аптек «DS». Ця людина підтримує дуже багато проєктів , що змінюють життя суспільства. У компанії відкритий соціальний звіт, працівники проходять навчання, що відповідає цінностям компанії. Компанія інвестує у знання та освіту в Україні, а її власник займає активну громадянську позицію.  

Назар Тимошик (MSc in Technology Management). CEO, founder у компанії UnderDefence cyber security. Співорганізатор конференції з кібербезпеки, співорганізатор відділення OWASP Ukraine у Львові. Провів у 2019 р. разом з командою підготовку персоналу управління інформації Державної прикордонної служби України за напрямком «кібербезпека».

Юрій Лопатинський (Key Executive MBA). Засновник та керівник соціального підприємства «Горіховий дім». Бізнес має соціальну складову: в 2019 році 40% прибутків спрямовано на соціальну адаптацію жінок. Адаптували австрійський досвід професійної підготовки кухарів, переклали їхній підручник українською “Управління кухнею”, використовують це для навчання соціально-виключених жінок.

Віталій Коваль (Key Executive MBA). Новообраний голова Рівненської ОДА. Віталій не лише показав себе успішним підприємцем, а й став прикладом того, як можна долучитися до розвитку громади і країни в цілому. Директор компаній «ВВВ Монтаж» (будівництво доріг) та «Санако» (аграрний бізнес); віце-президент Асоціації спортивної боротьби України.

Світлана Немеш-Коломієць (MSc in Innovations and Entrepreneurship). Юрист за освітою, адвокат. Працювала заступницею міністра екології та природних ресурсів України. Розвиває низку підприємницьких та громадських ініціатив, серед яких мережа коворкінгових просторів ПеремогаSpace у Києві, консалтингова компанія BRIDGES, громадська ініціатива ReThink, проект соціального підприємництва reBag. Цього року разом з партнеркою і випускницею Програми інновацій дали стипендію на навчання на цій програмі.

Отець Ростислав Пендюк (Key Executive MBA). Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Провів у 2019 році 4-ий фестиваль «Вітер На-Дії» на понад 10 000 учасників (перший фестиваль у 2014 році зібрав 1000 учасників), залучив до Фестивалю велику кількість партнерів, викладачів, бізнесів, неприбуткових організацій, молодіжних спільнот).

Валерій Шипунов (MSc in Technology Management). Партнер та CTO у компанії Innocode. Пробіг два 24-годинні марафони у 2019 (Чемпіонат Світу з добового бігу та Bislett24 в Осло), також 2019 Trail World Championships (Чемпіонат світу з трейлового бігу у Португалії), напарник з #Ліга Доброго Бігу, вперше пробіг 100 miles of Istria (квітень 2019). 

Номінанти премії The Business Breakthrough 2019 (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому):

Наталія Смуток (Key Executive MBA). Засновниця проєкту «СвітЛичка» – це нові стандарти з християнськими цінностями у дошкільній освіті дітей. Змінюючи старий підхід на інноваційний у садках, створюючи конкуренцію іншим, зростає якість виховання наймолодшого покоління.

Мирослав Поліо (Key Executive MBA). Приклад успішного підприємця. Його компанія Fishnet у Литві захоплює своїми масштабами промислового вирощування форелі вже у перший рік роботи, а далі – величезні плани розвитку і зростання. Також Мирослав є жертводавцем і підтримує єдину греко-католицька церкву Пресвятої Трійці в Литві.

Ігор Блистів (Key Executive MBA). Маркетинг-директор компанії «Кормотех».  Один з найкращих прикладів, як локальний львівський бізнес можна «з нуля» вивести на світові ринки. Зокрема, на здавалося би, недосяжний ринок США. Здійснив два прориви – особистий та прорив у бізнесі. Ігор бере активну участь у розвитку маркетингової компетенції бізнес-школи, активно включився у викладацьку діяльність у школі, став академічним лідером програми «Маркетинг для бізнесу», член академічної ради магістерської програми  з маркетингу. Другий прорив Ігор здійснив у компанії, у якій працює – вийшли на ринки 25 країн світу. Сьогодні ж за обсягами продажів Кормотех посідає 32-ге місце в Європі.

Ярослав Чарковський (MSc in Innovations and Entrepreneurship). CEO у компанії CharStudio. Побудував хорошу компанію на ринку з високим порогом входу, яка показала стрімкий ріст. Закладає правильні цінності у структуру, а також підтримує УКУ та є фундатором стипендій для студентів.

Світлана Немеш Коломієць (MSc in Innovations and Entrepreneurship). Читайте про Світлану в попередній категорії.

The Supporter 2019 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи). Люди, які ввійшли в цю категорію:

Ігор Блистів. Читайте про Ігоря в попередній категорії.

Ярослав та Зоряна Чарковські, фундатори річних плюс стипендій з 2017 року (5 років)

Марічка Бей та Тарас Филипчук, з 2012 року щороку фондують річну стипендію (8 років)

Ярослав Хариш, фундатори річних стипендій, починаючи з 2010 року (10 років), учасники аукціонів

Олег Никулишин, фундатори стипендій з 2010 року, річні, дворічні, піврічні, (9 років), учасники аукціонів

Костянтин Шумський, фундатори стипендій з 2008 року, річні, піврічні, квартальні (12 років, одна з перших заснованих стипендій)

Оксана Ґудзовата,з 2013 фундатори стипендій річних, піврічна, (7 років) , учасники аукціонів.

Ці випускники є багаторічними фундаторами УКУ: фундатори цеглинки у храмі УКУ, фундатори стипендій, ктиторами церкви УГКЦ страстотерпців Бориса і Гліба в м. Санліс (Франція) та інше.

Імена переможців у кожній номінації оголошуватимуть уже завтра під час LvBS Leadership Day. Стежте за нашими новинами!