LvBS на Форумі видавців-2019! Презентації трьох книг

5 Вер 2019

Щороку книжковий ярмарок збирає у Львові любителів читання, творців літератури і професіоналів видавничої справи. Цього року 60 тисяч гостей та понад 1000 видавництв і письменників відвідають сотні подій у межах Book Forum-26, у тому числі і презентації книг Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), інформацію про які надаємо нижче.


19 вересня – Презентація книги: «Давид перемагає: дисципліна неспівмірної перемоги».

«Давид перемагає: дисципліна неспівмірної перемоги» це остання книга відомого бізнес-футуролога Адріана Сливоцького, яка описує нове явище в діловому світі перемогу невеликих амбітних команд над визначними гігантами у своїх індустріях. Книжка буде цікавою для всіх українських компаній і команд, які хочуть мислити й діяти глобально, зокрема для стартапів. Вона написана в інтерактивній формі, автор постійно ставить читачам запитання, пропрацювавши які, вони можуть вийти на якісно новий рівень у своєму бізнесі. Важливо пам’ятати, що справжню користь від прочитання книжки читач отримає, якщо виконає рекомендації автора та працюватиме над практичними завданнями. Книжка виходить спершу в Україні, згодом її буде перекладено англійською мовою.

Учасники:

– Софія Опацька, декан-засновниця і голова наглядової ради LvBS, проректорка з науково-педагогічної роботи УКУ;
– 
Андрій Павлів, СЕО and Co-Founder N-iX, голова Наглядової Ради Lviv IT Cluster;
Валерій Козлов, CEO PLVision;
– Роксоляна Вороновська, CEO LvBS Consulting.

Коли: 19 вересня , 15:00 – 16:15
Де: Центр ім. Андрея Шептицького Українського католицького університету, авд. 002.
Вхід вільний, деталі на сайті 26 Book Forum.

20 вересня – Панельна дискусія «Митрополит Андрей Шептицький і принцип ‘позитивної суми’: історичні реалії та сучасний контекст».

Розмова про книгу Мирослава Мариновича – це спроба проаналізувати проповідницьку спадщину Шептицького в контексті сучасних економічних, культурних, політичних та соціальних викликів.
Книга «Митрополит Андрей Шептицький і принцип ‘позитивної суми’» містить ґрунтовний аналіз проповідницької спадщини Митро­полита Андрея Шептицького з точки зору її відповідності (чи невідповідності) методологічному принципу, що в нинішній час отримав назву «позитивної суми», або «win-win». Генезу цього способу думання Митрополит виводив із богослов’я, а приклади його застосування самим Митрополитом автор знаходить у посланнях Кир Андрея у сфері економічних стосунків, національних взаємин, державного будівництва, міжконфесійних та міжрелігійних відносин. Цю наукову розвідку автор доповнив своїм власним баченням того, яку роль принцип «позитивної суми» та формули Митрополита Андрея можуть відіграти в найближчому майбутньому України та світу.

Учасники:

Мирослав Маринович, автор, український правозахисник та релігієзнавець, член-засновник Української Гельсинської спілки, учасник Несторівської групи;
Софія Опацька, декан-засновниця і голова наглядової ради LvBS, проректорка з науково-педагогічної роботи УКУ;
Євген Глібовицький, експерт із стратегій, директор з розвитку компанії «pro.mova» (Київ).

Коли: 20 вересня, 12:30 – 13:45
Де: готель «Bank» (вул. Листопадового Чину, 8)
Вхід вільний, деталі на сайті 26 Book Forum.


20 вересня – Q&A сесія «Емоційний інтелект у бізнесі та житті» 

Формат презентації книги Валерії Козлової «Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті» передбачає активну комунікацію та взаємодію авторки і модераторки з публікою. Швидкі питання-відповіді про роль емоцій у житті та бізнесі, способи їх контролю, емоційний інтелект та унікальну авторську технологію EQBoost. Бізнес, кар’єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє керувати власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших. У книзі «Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті» йдеться про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі.

Учасники:

Валерія Козлова – авторка книги, власниця компанії Corporate EQ, експерт з EQ в бізнесі;
Ярина Бойчук – CEO LvBS.

Коли: 20 вересня, 16:30 – 17:45
Де: готель «Bank» (вул. Листопадового Чину, 8)

Вхід вільний, деталі на сайті 26 Book Forum.