LvBS – партнер конкурсу на найкращий український сімейний бізнес Family Business Awards Ukraine 2020

23 Вер 2020

Конкурс Family Business Awards Ukraine 2020 року відбудеться в Україні вдруге, і цього року вибір кращих сімейних компаній відбуватиметься у трьох категоріях: «малий бізнес», «середній бізнес» і «великий бізнес».

Прийом заявок відкрито до 26 жовтня 2020 року, а урочиста церемонія вручення нагород «Найкращий сімейний бізнес року» відбудеться 5 грудня. Крім головного призу кращі компанії отримають спеціальні нагороди від партнерів конкурсу: в номінації «Стійкість під час глобальних викликів» від компанії «Делойт» в Україні і в номінації «Гармонійна інтеграція наступного покоління в сімейний бізнес» від компанії IdeasFirst.

Деталі та критерії відбору учасників доступні на офіційному сайті конкурсу. Подати заявку для участі можна за посиланням. Подача заявки безкоштовна.

Переможці обираються в два етапи на підставі поданих анкет. Спочатку оцінку анкет номінантів проводить «Делойт» в Україні, потім окремі розділи оцінює журі конкурсу. Цього року серед журі експерти, які займаються темами корпоративного управління і сімейного бізнесу:

  • Владислав Бурда, президент FBN Україна, засновник RedHead Family Corporation
  • Софія Опацька, голова Наглядової ради Львівської бізнес-школи, проректор з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету
  • Андрій Серветник, керуючий партнер компанії “Делойт” в Україні
  • Айварас Абромавічус, генеральний директор концерну “Укроборонпром”
  • Оксана Войнаровська, партнер адвокатського об’єднання “Василь Кісіль і Партнери”
  • Михайло Вейсберг, засновник журналу “Сімейний бізнес”
  • Дмитро Казавчинский, співвласник компанії “Охоронні пломби GST”, переможця конкурсу “Найкращий сімейний бізнес 2019 року”
  • Андрій Федорів, CEO креативної інвестиційної компанії Fedoriv
  • Лариса Мудрак, СЕО FBN Україна
  • Ірина Бондаренко, засновниця компанії IdeasFirst

«Україна наступного року святкуватиме своє 30-річчя. А це означає, що в тих, хто стартував в 90-их, вже є кому передати свій бізнес. Треба тільки з’ясувати, як це зробити. Асоціація FBN Україна вже 10 років допомагає сімейним бізнесам у самоідентифікації та формуванні культури наступності, – розповідає Владислав Бурда. – Минулого року для популяризації світових стандартів сімейного бізнесу ми вперше провели конкурс Family Business Awards. Сьогодні ми ще глибше усвідомлюємо, як важливо відзначати сім’ї, які досягли високих стандартів управління бізнесом і побудували гармонійні відносини один з одним, зі співробітниками і суспільством».

Організатори конкурсу – Асоціація власників сімейних компаній України FBN Україна в партнерстві з компаніями «Делойт» в Україні і IdeasFirst – закликають компанії поборотися за звання найкращих і стати частиною унікального співтовариства сімейних бізнесів України.

_______________

Сімейна компанія – бізнес, створений членами однієї або декількох сімей, який планується передати у спадок наступному поколінню. У ньому сім’я має реальний контроль над стратегічними рішеннями (володіння більше 50% статутного фонду компанії і можливість призначення генерального директора), також він робить істотний внесок в сімейний капітал, фінансовий дохід та ідентичність.

Асоціація власників сімейних компаній України «FBN Україна» – громадська організація, яка об’єднує власників сімейних компаній. Її місія – створення в Україні прецедентів, коли капітал передається від покоління до покоління з найменшими втратами. FBN Україна – частина всесвітньої Family Business Network International. Більше – на fbn.ua.

«Делойт» в Україні входить до складу «Делойт Туш Томацу Лімітед», яка є однією з «великої четвірки» аудиторських компаній. «Делойт» надає послуги у сфері аудиту, консалтингу, консультування в сфері корпоративних фінансів, управління ризиками, оподаткування, а також супутні послуги клієнтам державного і приватного секторів, які здійснюють свою діяльність у різних галузях економіки.

IdeasFirst оперує на ринку з 2004 року як організатор відкритих і корпоративних ділових подій для бізнес-аудиторії. Компанія проводить щорічні форуми в сфері маркетингу, лояльності, дизайн-мислення і організовує візити бізнес-мислителів.