LvBS – партнер проекту «Рейтинг роботодавців України 2017»

25 Вер 2017

Команда HeadHunter Україна (hh.ua) запустила проект-опитування, аби визначити, як українці вибирають роботодавців і кого з них вважають найкращими та найдбайливішими. Львівська бізнес-школа УКУ – партнер цього проекту.

«Рейтинг роботодавців України»™ – це можливість для пошукачів висловити свою думку щодо компаній, в яких вони прагнуть працювати, та назвати кращих роботодавців України. Для компаній – це можливість почути думку пошукачів та зробити висновки щодо подальшого формування стратегії побудови HR-бренду компанії.

18 вересня стартувала перша хвиля опитування пошукачів. Саме пошукачі визначать компанії, які будуть брати участь у рейтингу роботодавців України.

У другій хвилі опитування пошукачів основний фокус буде спрямовано на критерії привабливості роботодавців та бізнес-сфер, актуальні питання ринку праці та працевлаштування пошукачів.

Під час третьої хвилі до формування «Рейтингу роботодавців України» долучаться експерти ринку праці.

Мета проекту – стимулювати ринок до розвитку, визначити орієнтири для HR-команд і власників бізнесів та заохотити тих, хто інвестує в бренд роботодавця реальними справами.
Взяти участь у дослідженні можна, заповнивши Анкету.
Результати рейтингу будуть оголошені на підсумковій конференції «Премії HR-бренд Україна 2017» 5 грудня.

Організатор проекту: Хедхантер Україна спільно з Українським інститутом соціологічних досліджень імені О. Яременка.