LvBS стала партнером проекту «Корпоративна відповідальність»

10 Лют 2014

Львівська бізнес-школа вручила нагороду компанії «Київстар» за перемогу в спеціальній номінації «Краща інновація» у рамках національного конкурсу бізнес-кейсів з корпоративної соціальної відповідальності.

6 лютого відбулось нагородження переможців конкурсу кейсів в рамках проекту «Корпоративна відповідальність. Кращі практики 2013». Партнером конкурсу стала Программа з інновацій та підприємництва Львівської бізнес-школи.

На конкурс надійшло 42 кейси. Серед номінацій: корпоративне управління, екологічні практики, відносини зі споживачами, трудові практики, розвиток громад, «Pro Bono Awards», краща інновація, краще партнерство, кращий ролик з КСВ, кращий внесок у розвиток країни.

Лідера у номінації «Краща інновація» обирала команда Львівської бізнес-школи. Переможцем став кейс «Мобільне здоров’я від Київстар», який представив сучасні рішення на перетині комунікацій та медицини. Пропонуючи своїм абонентам безкоштовні додатки, розроблені у співпраці з   провідними медичними закладами країни, компанія створила нові можливості для контролю за здоров’ям і отримання необхідної інформації від лікаря.

Мобільні додатки «Моя зірочка» та «Моя зірочка. Перший рік» не лише дозволяють українським батькам безкоштовно отримувати висококваліфіковані поради лікарів та попереджувати ускладнення зі здоров’ям у дітей, а також сприяють формуванню відповідального ставлення до батьківства від самої вагітності. Створені компанією програми,  які розраховані на тривалий час і мають масштабні наміри в процесі реалізації, стимулюватимуть  розвиток майбутніх поколінь українців − здорових, розумних і освічених.

«Лише розуміння компаніями своїх можливостей та необхідності проведення трансформацій в країні, які змінюють життя суспільства на краще, − породжує такі чудові практики, які відображені в кейсах з корпоративної соціальної відповідальності. Простота реалізації та значимість результатів  проектів продемонстрованих в кейсах заохочують до наслідування, і це чудова нагода масштабувати позитивні зміни в суспільстві!», − вважає менеджер Програми з інновацій та підприємництва Уляна Гошко, яка взяла участь у церемонії вручення національного конкурсу.