LvBS виступила партнером першого в Україні заходу для жінок в бізнесі – SHE CONGRESS

1 Гру 2014

14 листопада 2014 року спільнота WoMo.com.ua і Delo.UA провели SHE CONGRESS — перший в Україні масштабний діловий захід про і для жінок у бізнесі. Львівська бізнес-школа УКУ виступила партнером даної події.

Програма заходу була дуже насиченою. Розпочався конгрес з перегляду мультфільму «Дарую тобі зірку!», у якому яскраво відображена проблема гендерної нерівності. Усі виступи були поділені на чотири категорії, де кожен міг знайти найбільш вигідне і корисне для себе: SMART, WOMO FLASH, HAPPY та ELEGANT.

Безцінним досвідом і знаннями з гостями поділилися 29 бізнес-леді: Тетяна Фурцева (генеральний директор World Partners Executive), Владислава Рутицька (заступник міністра аграрної політики з питань євроінтеграції), Ольга Яценко (письменник, лауреат Нової Пушкінської премії), Олена Кравець (учасниця студії «Квартал-95»), Юлія Самойлова (генеральний директор компанії «Олімп»), Маша Цуканова (головний редактор «Vogue Україна»), Надія Васильєва (генеральний директор «Microsoft Україна») та інші.

Учасниці обговорили чимало актуальних для ділової жінки питань: як поєднати бізнес, материнство та успіх; як подолати стереотипи чоловічої бізнес-спільноти; як отримувати користь від жіночої експертизи та задатків для генерації і примноження великих грошей; як завжди виглядати елегантно і по-діловому.

Однією з родзинок конгресу стала публічна бесіда на тему «Заміжжя: чоловіки успішних бізнес-леді про те, що допомагає бути на висоті в особистому та діловому на думку та за спостереженнями чоловіків». Михайло Вейсберг, бізнес-тренер, медіаконсультант, партнер консалтингової групи «Жива справа» (Київ) і консалтингової компанії «Бізнес Медіа Консалт» (Москва), та Тарас Середюк, засновник мережі ресторанів «Мафія», Casta, дискутували про те, що допомагає бути на висоті в особистому та діловому. Модерувала дискусію Євгенія Григор’єва, співзасновниця шоу-руму «2Х2».

Виступи були настільки цікавими і пізнавальними, що гості відмовилися йти на кава-брейки, активно брали участь у дискусіях та обговореннях.

«Ми зібрали жінок, які нас надихають і яких ми вважаємо успішними щодо балансу сім’ї і кар’єри, і яким є що сказати, аби поділитися досвідом з нашою аудиторією і зарядити енергією дівчат, які думають, чи вийде у них реалізуватися і як мамі, і як жінці, і як професіоналу», — поділилася ідеєю проведення конгресу Ірина Рубіс, організатор SHE CONGRESS, власниця Ekonomіka Communication Hub.

Побачити фото з SHE CONGRESS
Подивитися відео і відео
Сайт заходу