Навчайтесь сьогодні разом з Бізнес-школою УКУ!

15 Чер 2022

Бізнес-школа УКУ продовжує активно працювати в нових адаптованих форматах. І сьогодні ми хочемо вам розповісти про 2 онлайн-курси, які успішно відбулися від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. За цей час понад 360 учасників з найрізноманітніших галузей та міст доєднались до наших онлайн-курсів.

Курс «Лідерство Basic» стартував 5 травня. В ході навчання учасники познайомилися з 11 чеснотами лідера та навчились їх використовувати в умовах невизначеності та війни. Окрім проходження курсу на платформі Prometheus, учасники мали також онлайн-зустрічі з експертами, де мали нагоду обговорити важливі аспекти лідерства в умовах сьогодення. 

25 травня ми також розпочали навчання на програмі «Управління персоналом: дієві інструменти». Станом на сьогодні, курс ще триває і в процесі учасники розбирають та вчаться застосовувати на практиці HR процеси для формування міцної та ефективної команди. Програмою курсу також передбачені онлайн-зустрічі, ми яких учасники зможуть обирати відповідно до актуальних запитів.

«Навчатись треба постійно і ми не можемо зупинятись. Зміни постійно відштовхують нас назад. Як казав Льюїс Керролл – якщо ти хочеш стояти на місці, то потрібно йти вперед. Та якщо ти хочеш розвиватись, необхідно бігти вперед», – Євгеній Антонов, Delivery Manager, Smartflex.

«Апелюючи до чеснот лідера, які ми вивчали на курсі, можу сказати, що це є проявом мого драйву. Як тільки, я опинився у більш-менш безпечних умовах, я одразу повернувся до навчання», – Дмитро Мазурок, адвокат, що спеціалізується на кримінальних справах та провадженнях в Європейському суді з прав людини, координатор проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України».

Приєднуйтесь до нашого освітнього фронту. 

Онлайн-курс «Управління проєктами Basic» розпочинається вже 30 червня. 

В ході навчального процесу ви засвоїте основні аспекти ведення проєкту — від зародження ідеї, її валідації та реалізації і до успішного завершення.