Підприємці будували ДНК власних компанії на авторській програмі Ігора Гута

3 Лип 2015

23-24 червня в стінах Львівської бізнес-школи УКУ зібралось близько півсотні учасників на програмі «ДНК успішної компанії», яку провели DYB business club та Львівська бізнес-школа.

Авторський навчальний курс, розроблений Ігорем Гутом проводився в форматі програми-конструктора. Протягом двох днів учасники працювали над створенням  власного алгоритму-конструктора, який складався із трьох основних частин – бізнес-моделі, продукту та бренду. Лише через гармонійне поєднання всіх трьох частин, можна досягнути сталого зростання компаній, адже як зазначає автор програми: «На стабільність компанії впливає не розмір, а баланс. Баланс якісного продукту, бренду та бізнес-моделі». Саме тому усі учасники разом з викладачем детально розбирали кожну із трьох складових та активно будували ДНК власних компаній.

Базуючись на досвіді більше ніж 150 компаній, з якими працював автор програми, учасники дізнались не лише про ефективні інструменти, але й про те, що не працює на ринку України чи на міжнародних ринках. Власники та керівники, які взяли участь в програмі, повернулись в свої компанії із готовими моделями, які забезпечать конкурентоспроможність та стійке зростання їхніх бізнесів. Саме цього і бажаємо усім учасникам програми!