Серіал Billions та топ-блоги для HR-фахівців від Наталки Шпот

2 Жов 2017

Зі зростанням потреби бізнесу у HR‑фахівцях, з’являється чимало онлайн-ресурсів, які пропонують корисну інформацію на HR-тематику, втім, не завжди вони є практичними та цікавими. Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) радить прислухатися до професіоналів та читати найефективніші та найбільш практичні сторінки та блоги, які рекомендують експерти-практики. Тож спеціально для тих, хто працює у HR чи лише розпочинає кар’єру у цьому напрямку, пропонуємо підбірку корисних джерел від викладачки LvBS, академічної лідерки програми «HRM у бізнесі» Наталки Шпот.

ns

Онлайн-ресурси:

  • Management.com.ua. Ресурс розповідає про методики управління персоналом, кращі практики і кейси, корисні книги тощо.
  • Harvard Business Review. Розділ Human Resource Management на сайті однієї з провідних бізнес-шкіл світу стане просто must read для професійного HR’а.
  • Talent management. Наталка Шпот радить читати рубрику «Блог» цього ресурсу, аби отримувати важливу для роботи HR-фахівців інформацію.
  • На ресурсі Workforce.com викладачка радить читати блог, а саме рубрику Workplace Culture.
  • Усе, що стосується емоційного інтелекту, ви знайдете на Еiconsortium.org.

Серед українських експертів Наталка Шпот радить сторінку Оксани Семенюк, експерта з лідерства та управління персоналом, викладачки LvBS. З понад 20 річним досвідом роботи в одній з найбільших світових компаній – Mondelez International, Оксана допомагає стратегічно планувати розвиток лідерства і талантів у їх організаціях.

bln

Щодо кінематографу, у ньому HR-фахівці також можуть шукати натхнення. Тож Наталка Шпот рекомендує для них серіал «Мільярди» (Billions), американський драматичний телесеріал з Деміеном Льюїсом і Полом Джаматті в головних ролях.

Нагадаємо, у Львівській бізнес-школі УКУ триває набір на програму «HRM у бізнесі». Старт навчання – 2 листопада. Дізнатися більше про викладачів, програму та умови навчання.

Читайте також: Лідерство та управління людьми: 5 must read книг від Деніела Льюїса