Спільноти випускників МВА програм LvBS та kmbs зустрілись в УКУ

10 Лип 2013

У LvBS відбулась зустріч Alumni Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) та Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs).

З одним із фундаторів LvBS та випускником МВА kmbs, директором ВАТ «Троттола» Ярославом Рущишином та керівником LvBS Софією Опацькою спільноти бізнес-шкіл 5 липня говорили про розробку стратегії розвитку Львова і про цінність кластерів для українського бізнесу та роль LvBS у цих процесах.

За словами Ярослава Рущишина, найкраща інвестиція сьогодні – це інвестиція в освіту: «Я вважаю, що лише завдяки освіті та Церкві можна змінити цінності. Щоб завтра не було бідних і знедолених, ми повинні сьогодні розвивати освіту. Шість років тому в Українському Католицькому Університеті важко було зустріти бізнесмена. Для багатьох УКУ асоціювався із богослов’ям, історією, гуманітарними науками. Бізнес-школа стала майданчиком, на якому ми почали зводити між собою людей, які зазвичай не спілкуються. Такий перетин досвідів та знань – є унікальним», – вважає підприємець.

На його думку, НУ «Києво-Могилянська академія» та Український Католицький Університет є генераторами імпульсів добра в Україні: «Під лежачий камінь вода не тече, якщо хочете щось змінити – знайдіть небайдужих однодумців», – підсумував Ярослав Рущишин.

Вечір закінчився неформальним спілкуванням спільнот обох бізнес-шкіл. LvBS щиро дякує колегам  kmbs за чудовий вечір!