У LvBS стартувала унікальна корпоративна МВА-програма для управлінської команди «Мрія Агрохолдинг»

2 Кві 2013

У Львівській бізнес-школі закінчився перший модуль унікальної корпоративної МВА-програми Агролідерства, яку організувала «Мрія Агрохолдинг» у співпраці з Київською школою економіки та LvBS.

Під час першого модуля, з 28 по 30 березня, управлінська команда агрохолдингу  прослухали курсивід Михайла Колісника «Пропозиція прибутку. Фінансове мислення», Сергія Гвоздьова «Виконання стратегії», Павла Шеремети «Керівник як лідер і менеджер. Функції керівника», «HR Пропозиція».

Як зазначив член ради директорів «Мрія Агрохолдинг» Андрій Гута: «Унікальна МВА-програма підсилить внутрішню управлінську експертизу, дозволить розширити світогляд керівної команди, їх відкритість до інновацій в умовах динамічного розвитку нашого бізнесу. Ми працюємо над тим, щоб створити внутрішній генератор постійного вдосконалення в якості наших працівників».

Модуль розпочався лекцією професора Українського католицького університету історика Ярослава Грицак про формування нової еліти: «Зміни стаються тоді, коли до влади приходить вмотивована еліта, яка має політичну волю впроваджувати ці зміни», – наголосив історик. Він вважає, що реформа системи освіти – найкращий каталізатор для змін: «Битва за майбутнє України – це значною мірою битва за майбутнє покоління, питання яким буде це покоління і чи не дасть себе скоромпувати. Щоб виникла сіль має бути солеварний центр. Хтось має цьому поколінню давати освіту з цінностями. Однією з таких «солеварень», я вважаю, є УКУ», – розповів історик.  

Нові та цікаві управлінські висновки учасники МВА-програми мали можливість зробити на унікальному майстер-класі Павла Шеремети «Уроки диригента». Кожен охочий міг спробувати себе у ролі диригента з відомим оркестром «INSO-Львів».  «Ноти – це темп, план дій. Ми втрачаємо ритм, коли починаємо слухати лише себе », – вважає президент KSE, голова дорадчої ради LvBS Павло Шеремета.

Також у рамках модуля учасники MBA-програми зустрілись із топ-менеджерами холдингу емоцій «!ФЕСТ» та працювали над кейсом компанії «Як капіталізувати емоції».

За час навчання у LvBS управлінська команда агрохолдингу  познайомились з діяльністю Українського католицького університету. Вони відвідали новозбудований Колегіум та зустрілись із керівником духовно-пасторального відділу о. Юрієм Щурком і сестрою Альфонсою. Заступник генерального директора «Мрія Агрохолдинг» Владислава Рутицька ділиться своїми враженнями: «Для нас дуже важливо мати можливість рефлексії. Адже перед усіма стоїть питання балансу між роботою, родиною, відпочинком, духовним життям. Велика кількість бізнес-шкіл не приділяє багато уваги цим запитанням. Ми вдячні, що Львівська бізнес-школа дає нам оцю складову духовності та вічних цінностей».

Додамо, що МВА-програма Агролідерства допоможе «Мрії» підготувати кадровий резерв до відповідності світовим вимогам. Під час навчання учасники програми здобудуть знання з інноваційних високоціннісних, низькозатратних стратегічних ходів та практичні навички їх застосування в управлінських і виробничих процесах в особливих умовах аграрного ринку.

ОРГАНІЗАТОР
Агрохолдинг «Мрія»
 – провідна агропромислова компанія України, один з найефективніших виробників сільськогосподарської продукції в Україні та світі. Із простої мрії про створення передової та відповідальної компанії, яка б вирощувала і постачала найкращі продукти споживачам, і розпочався в 1992 році сімейний бізнес. Наче зерно, що дало сходи, компанія виросла і розширила свої сільгоспугіддя з початкових 50 га до 298 000 га. На сьогодні «Мрія» – це вертикально інтегрований агропромисловий холдинг з власною інфраструктурою і сучасним парком автотранспорту і сільгосптехніки. Продукція «Мрії» постачається у більш ніж 20 країн світу, в тому числі, і найбільшим харчовим компаніям Європи. Земельні угіддя «Мрії» сконцентровані на Західній Україні, чорноземи якої є одними з найродючіших земель у світі. Агрохолдинг вирощує широкий спектр сільськогосподарських культур: пшеницю, ріпак, кукурудзу, цукровий буряк, картоплю, гречку, ячмінь, горох і сою. Переваги наших чорноземів допомагають нам задовольнити постійно зростаючий попит на продукти харчування.

ПАРТНЕРИ
Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) має на меті формування відкритої спільноти лідерів, яка ефективно і відповідно до міжнародних стандартів будуватиме результативну систему та якісну культуру управління шляхом поєднання і розвитку прикладних знань, практичних навичок, фахових компетенцій, загальнолюдських і професійних цінностей. LvBS –  це школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту і відповідальну бізнес-спільноту. Ціль Школи – сприяти розвитку візіонерів, які будуть проактивно будувати українське бізнес-середовище, а не реагувати на точкові потреби.

Київська школа економіки (KSE) – це навчальний заклад міжнародного класу з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном.  KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи нове покоління економістів та управлінців світового рівня. KSE пропонує визнані на міжнародному рівні англомовні Магістерські програми з Економічного Аналізу та Економіки Бізнесу, викладачі котрих отримали освіту у найкращих міжнародних університетах. Студенти Школи мають необмежений доступ до світової економічної літератури та інших інформаційних ресурсів. По завершенню програми, студенти мають можливість отримати диплом магістра Х’юстонського університету (США). Школа також проводить навчання за бізнес-напрямком на короткострокових та середньострокових програмах, і на курсах неповного робочого дня.

{album_6}