Візіонери у tech: як розвиватися успішному ІТ-управлінцю?

19 Чер 2019

Топ-управлінцям технологічних компаній складно знайти час на навчання: бізнес розвивається, ІТ-ринок стрімко зростає… Проте ті, хто таки наважиться не відставати від цих ритмів і ще й зростати самому справжні герої. Саме такі герої нещодавно захистили свої дипломні проекти у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) після навчання на магістерській програмі професійного рівня MSc in Technology Management. Як це було, читайте далі.

Весна та початок літа – традиційно дуже спекотна пора у Львівській бізнес-школі УКУ: учасники магістерських програм захищають свої дипломні проекти, які є результатом півторарічного навчання. Важливо, аби проект розвивав існуючу компанію чи передбачав створення нового продукту/послуги/бізнесу. Серед цьогорічних проектів цілком нові продукти чи сервіси, а також проекти, покликані покращити вже існуючі бізнеси.

До прикладу, Олеся Єдинак-Хома, учасниця MSc in Technology Management, засновниця діджитал-агенції Yedynka DGTL, представила проект створення market network для отримання невідкладної консультації педіатра, який, на її думку, може бути корисним не лише для системи охорони здоров‘я в Україні, яка зазнає реформування і стає сервіс-орієнтованою, але й для урядів інших країн світу.

Серед інших проектів: Швидка допомога 2.0; 3D-модель стратегічного розвитку компетенцій; весла для каякінгу з композитних матеріалів: дослідження європейського ринку для запуску виробництва, тощо.

Серед найкращих проектів експертна комісія відзначила Богдага Гнатковського з його «AI-powered tool for real estate agents that matches clients and their ideal homes». Це – інструмент для агентів нерухомості для швидкого та ефективного підбору житла.

«Захист був насамперед чудовим досвідом. Мене слухали професіонали з високим рівнем технологічної та бізнес-експертизи, які ставили за ціль зрозуміти суть твого проекту та дати максимально грунтовний фідбек, який допоможе отримати ще кращий результат», – розповів Богдан Гнатковський.

Учасник експертної комісії Роман Савченко, що є випускником програми MSc in Technology Management, M&A Director at SoftServe, також відзначив саме проект AI-інструменту для сфери нерухомості. З його слів, одна з цілей програми – максимально імплементувати знання та інструменти, отримані під час навчання, у фінальному проекті, – і тут це було реалізовано.

Також Роман Савченко відзначив два інші сильні проекти у секторі охорони здоров‘я. «Вони вкрай важливі. Це, фактично, два нові стартапи, автори яких використали отримані знання для вирішення важливих проблем, які стосуються українського суспільства», – сказав він.

Член академічної ради програми MSc in Technology management, Chief Global Strategist компанії ELEKS Андрій Ганкевич наголосив, що ключовим завданням програми є розвиток візіонерства, бажання розвивати свою компанію, інновативні напрямки в бізнесі та індустрії в цілому, а також стрімко рости самому. Тож, звісно, тільки сміливі готові усе це поєднати. Втім, саме такі люди думають глобально та на далекі дистанції.

«MSc in Technology Management – програма для тих, хто хоче бути справжнім лідером, візіонером, хто думає про майбутнє і застосовуватиме у бізнесі щодня знання, отримані на програмі від викладачів-практиків з різних країн. Програма постійно розвивається, як і світ tech. Це навчання я можу рекомендувати саме тим, хто прагне і не боїться такого лідерського зростання», – наголосив Андрій Ганкевич.

Набір до нової групи магістерської програми професійного рівня MSc in Technology Management триває. Старт навчання – у жовтні 2019 року. Більше про програму та викладачів тут: https://lvbs.top/021 або ж зв’яжіться з нашим менеджером, аби дізнатися ще більше деталей деталей про вступ: kmyhasiuk@lvbs.com.ua.

Дивіться відео про програму MSc in Technology Management