Львівська бізнес-школа УКУ у Парижі провела програму з Адріаном Сливоцьким

2 Чер 2016

У Парижі відбулася перша авторська програма Адріана Сливоцького «Business Design T&T: Today and Tomorrow» від Львівської бізнес-школи. Протягом трьох днів 16 учасників інтенсивно навчалися з провідним бізнес-футурологом світу.

У програму «Business Design T&T: Today and Tomorrow» увійшло п’ять навчальних блоків для формування комплексного бачення своєї компанії, серед яких міграція цінності, моделі прибутку та проривний бізнес-дизайн, сила бренду і попит, мегатренди, історія бізнесу та етика. Працюючи в малих групах, власники і керівники бізнесу аналізували бізнес-дизайни власних компаній з використанням кращих світових практик та  першими дізнавалися про тенденції майбутнього.  

«Збудувати хорошу бізнес-систему – це ключ до перемоги у новому середовищі. Для цього потрібно декілька елементів: 

  • хороший бізнес-дизайн,
  • амбітний план з усунення проблемних точок клієнта,
  • коаліція (платформи і партнери),
  • алгоритми,
  • місія, що притягує найкращі таланти.

One week component diminishes the whole system», – сказав Андріан Сливоцький у перший день програми.

Амбітні бізнесмени з України, – учасники програми, – намагалися побачити майбутнє своїх бізнесів на прикладах найуспішніших світових компаній. Разом з бізнес-футурологом світового масштабу, вихідцем з України, вони дійшли до висновку, що нам потрібно переймати підходи і світогляд лідерів цієї планети.

«Якщо я працюю в повільному середовищі – я стаю повільним. Якщо ж у швидкому – я мушу доганяти, щоб вижити!», – підсумовує автор програми «‪‎BusinessDesign T&T: Today and Tomorrow» . 

Під час програми у Парижі також відбулася Перша в історії спільна лекція Владики Бориса Ґудзяка та Адріана Сливоцького.  Лідери думки поговорили на тему «Історія бізнесу та етичне лідерство».

Адріан Сливоцький: «Бути лише етичним не є достатньо, треба також пам’ятати про міграцію цінності, про своїх клієнтів, і про те, як вони змінюються. Я знаю точно: бути неетичним, коштує набагато дорожче. Адже поки ви думаєте, як всіх обхитрити, то легко можете упустити міграцію цінності та нові можливості».

Владика Борис Ґудзяк: «Коли ви вдячні, ви розумієте, що все, що маєте – це дар, і стаєте дуже багатими. Але дещо, чого нашій країні дуже бракує – слухання. Це не пасивна справа, це дуже креативна річ, адже саме воно змінює перспективу, ставлення, а в результаті і стан справ».