Благодійні вебінари LvBS: ми зібрали понад 36 тисяч гривень

3 Лют 2023

В сучасних реаліях благодійність пронизує майже кожну сферу діяльності українців. Бізнес-школою УКУ було організовано цикл Благодійних вебінарів, завдяки яким слухачі мали можливість не тільки дізнатися інформацію, яка допоможе бізнесу розвивати свою діяльність в моменти кризи, але й приєднатися до великої ініціативи.

Метою проведення заходів був збір коштів на Стипендійний фонд імені Олега Воробйова, учасника програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ, який загинув від рук російського окупанта на передовій фронту 30 травня 2022 року. Під час вебінару «Працівники, які повернулись з фронту: адаптація та інтеграція в колективі» викладачка LvBS Марія Кот розповіла як створити комфортні умови в робочому середовищі та підготувати колектив до повернення колег з фронту. В свою чергу професорка Бізнес-школи Олександра Ляшенко зробила низку рекомендацій щодо того, як працювати в умовах жорстких ресурсних обмежень під час своєї доповіді на вебінарі «Економічна безпека для бізнесу: загрози та можливості».

Завдяки вам нам вдалося зібрати 36 200 тисяч гривень.Щиро дякуємо всім, хто долучився до благодійної ініціативи та зробив свій внесок.  Ми заохочуємо всіх охочих приєднатися до збору коштів, зробивши пожертву в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова. Ця благородна справа допоможе не тільки майбутнім членам спільноти здобувати гідну освіту Європейського рівня, але й назавжди зберегти ім’я Героя в пам’яті поколінь, який віддав своє життя за майбутнє нашого народу.

А тим часом приєднуйтесь до нашого наступного благодійного заходу «Сильні разом: 15 років Бізнес-школі УКУ».