5 модулів як частинка життя: «Ефективне управління малим бізнесом» очима випускників

24 Січ 2017

Уже шоста група програми «Ефективне управління малим бізнесом» Львівської бізнес-школи УКУ завершила навчання! 32 випускники, власники та засновники малих бізнесів, отримали сертифікати, а разом з ними практичні знання, новий досвід та цінні знайомства. Як минули п’ять місяців навчання та чим програма була корисною для них? Учасники діляться своїми неймовірними враженнями від навчання у LvBS:

EUMB

Галина Жеребецька, підприємець: «Для мене LvBS стала тим середовищем, в якому ти починаєш нове життя. Тут інтуїтивні речі кристалізуються в знання, ти аналізуєш, поглинаєш, твій мозок включає турборежим. Ти починаєш вірити в себе і прагнути до високих цілей. Харизматичні і досвідчені люди, які з радістю діляться своїм досвідом. У Львівській бізнес-школі хочеться затриматись на довше. Дякую Вам!».

EUMB

Наталія Дідорук, засновниця кондитерської: «П’ять модулів як частинка життя…Така швидкоплинна, однак мегазмістовна, насичена, динамічна, емоційна та атмосферна! Відчула себе глечиком, заповненим злегка на дні – і з кожним навчальним днем наповнювалась все більше і більше цікавими та новими практичними речами, які сміливо можна впроваджувати у свою справу. Мала честь познайомитись з мегаталановитими викладачами-практиками, які радо передали свій досвід (цього так бракувало в класичному університеті). LvBS – це середовище, де панує аура щирості, мудрості та натхнення. Це місце, куди радо поспішала впродовж кожного модуля і куди ще точно повернусь на інші навчальні програми. А наша група – це неймовірна спільнота неймовірних людей. Запальні, натхненні, веселі та спраглі до чогось нового і великого. Щоразу надихалася усіма і кожним. Безмежно вдячна команді бізнес-школи за створені можливості, де кожен, однозначно, знайде щось своє і для себе».

e

Іван Кисилиця, керівник магазину «Gorgany» у м. Чернівці: «Ефективне управління малим бізнесом» – програма для тих, хто прагне росту своєї компанії, хто відчуває нестачу у досвіді та готовий до змін. А LvBS – якраз надихає на роботу, розвиток та досягнення цілей».

Максим Лапан, керівник ТОВ Лаген-Транс: «Ось і завершилась програма «Ефективне управління малим бізнесом». Емоції переповнюють, відчуваю піднесення. Неймовірно щасливий познайомитись із усіма своїми колегами. Це чудові, відкриті люди, які, не зважаючи ні на що, ставлять перед собою цілі та йдуть до них. Таке оточення заряджає оптимізмом та мотивує. Окрема вдячність Львівській бізнес-школі Українського католицького університету та її команді за вдало продуману програму курсу, професійних спікерів, цікавих гостей і за затишну, дружню атмосферу».

EUMB

Олег Гула, співзасновник «FatSound»: «Ця програма насправді може стати надзвичайно важливою та корисною для будь-якого підприємця. Адже, без перебільшення, це нові знання, новий досвід і нові можливості для подальшого зростання».

Такі яскраві відгуки були б неможливими без щоденної праці та креативу авторів програми. Керівник програм управлінського розвитку LvBS Ольга Доля розповідає: «Програма «Ефективне управління малим бізнесом» одна з візитних карток LvBS. Вона, власне, й була продиктована малим бізнесом. Адже наповнена так, щоб надати основні інструменти в управлінні бізнесом, щоб систематизувати його та зробити конкурентнішим. Велику роль для учасників мають зустрічі та дискусії з кращими бізнесменами-практиками України. Таким чином вони мають можливість отримати цінні бізнес-контакти та розширити власний світогляд в середовищі Львівської бізнес-школи та УКУ.

Ця програма є дуже хорошою можливістю збудувати широку мережу однодумців. Ми проводимо її з 2013 року і за цей час сформувалась чисельна спільнота випускників, які мають подібні виклики та проблеми. Вони досі спілкуються між собою, підтримують один одного. Дуже часто, коли заходиш до цих людей в аудиторію, то відчуваєш особливу енергію щирості та відкритості».

EUMB
На останньому модулі учасники програми ЕУМБ вивчали стратегію бізнесу і стратегію управління персоналом. Разом з викладачкою Ольгою Садохою говорили про формування команди, мотивацію, ситуаційний менеджмент для щоденного ефективного управління і розвитку працівників. Після завершення навчання усі учасники отримали сертифікати Львівської бізнес-школи та відсвяткували випускний.

Львівська бізнес-школа УКУ розпочала набір нової групи програми «Ефективне управління малим бізнесом». Навчання стартує 16 березня. Зареєструватися!