Готуємо мантії: LvBS в очікуванні випускного 2017!

8 Чер 2017

Зовсім скоро, 24 червня, у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) пройдуть Випускні урочистості 2017! Майже півсотні учасників магістерських програм Кey Еxecutive МВА, MA in Human Resources and Organization Development, MS in Innovations and Entrepreneurship та MS in Technology Management отримають дипломи LvBS.

Загалом останній рік у Львівській бізнес-школі УКУ був дуже насиченим. Ми навчали і навчались, ростили і росли самі, надихали і отримували багато натхнення і нових ідей. Прийшов час підсумувати та відсвяткувати наші спільні успіхи!

У програмі святкування запланована спільна молитва та вітальні слова Ректора УКУ о. Богдана Праха, Президента УКУ Владики Бориса Ґудзяка, вітальне слово від декана-засновника LvBS, проректора УКУ Софії Опацької, а також почесної гості –віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе.

А ще традиційно на випускників чекають церемонія перекидання китичок та виконання гімну Gaudeamus! Це свято обіцяє бути незабутнім та наповненим сюрпризами, як і щороку. І не лише для тих, хто випускається, а й для викладачів та усіх запрошених гостей.