LvBS Alumni Awards 2020. Повний перелік номінантів на перемогу

18 Лис 2020

До 15 листопада тривало подання кандидатур випускників магістерських програм Львівської бізнес-школи УКУ на перемогу в 4 номінаціях: The Business Breakthrough 2020, The Supporter 2020, The Inspirator 2020, The Ultimate Survivor 2020. Знайомимо вас з повним переліком номінантів з коротким описом про кожного.
Як визначатимуть переможців, можете дізнатися тут. А їх імена дізнаємося разом вже 21 листопада на Великій щорічній зустрічі LvBS Alumni Leadership Day 2020.

The Business Breakthrough 2020  (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому)

Олег Баран, Key Executive MBA, директор, співвласник компанії «Барком», (Львів)
Компанія займається рослинництвом, тваринництвом, харчовим виробництвом та мережею збуту. Підприємство провело масштабний проект ребрендингу, в тому числі ТМ «Родинна ковбаска» та змінивши все – від технології вирощування та годівлі тварин на фермі до підвищення сервісу в мережі.

Тимошик Назар, MSc in Technology Management, CEO, founder у компанії UnderDefence cyber security (Львів)
Цьогоріч компанії вдалося вийти на ринок Близького Сходу і розширитися на ринку Канади. Назару вдалося побудувати сервісну компанію, яка здатна масштабуватися і в листопаді 2020 стала  найбільшою компанією з кібербезпеки в українському ІТ.

Ірина Тимощенко-Петрова, MA in Human Resources and Organization Development, менеджер у компанії E&Young (Київ), CoFounder у Superwise
Після закінчення бізнес-школи Ірина успішно розвиває напрям у компанії E&Y, а також власний консультаційний бізнес. Втілює в життя слоган школи Growing companies by growing people.

Світлана Немеш та Лариса Немеш MSc in Innovations and Entrepreneurship (Київ)
Світлана й Лариса є співзасновницями та партнерами коворкінгу Перемога Space у Києві, відкрили в час кризи новий коворкінг «Перемога» в історичному будинку на Ярославовім Валу.

Соломія Бойкович та Христина Шабат MSc in Innovations and Entrepreneurship, співзасновниці «ПТАШЕНЯ. ДИТЯЧИЙ ПРОСТІР», (Львів)
Не зважаючи на кризу і закриття дошкільних навчальних закладів, дівчата зуміли перейти в онлайн, досягти розвитку, до якого б йшли ще довго, якби не карантин, і також створити новий освітній продукт.

Антон Скрипник MSc in Technology Management, Засновник компанії KindGeek, на створення якої його надихнуло навчання у Львівській бізнес-школі УКУ, (Львів)
Цьогоріч у найкоротші терміни вирішили створити платформу SignSpot (https://sign-spot.com/) для колаборації B2B сервісів ІТ-індустрії у найскладніший час невизначеності спричинений covid-кризою.

Ірина Фіщук, MA in Human Resources and Organization Development , директор ТзОВ «Компанія Дзига», ( Івано-Франківськ)
За час карантину в компанії провели ребрендинг та відкрили двері своїм клієнтам у новому вигляді.

The Inspirator 2020 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності)

Демченко Оксана, MA in Human Resources and Organization Development, People Management consultant
Оксана тривалий час працювала і продовжує співпрацювати із ЛОДКЛ «Охматдит» в розрізі трансформації лікарні у конкурентну бізнес-структуру.

Левченко Олег, Key Executive MBA, директор Офісу реформ та регіонального розвитку у Вінницькій області та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку». З 2016 по 2020 роки був учасником і головним консультантом проведення реформи децентралізації у Вінницькій області. Засновник Соціального підприємства «Системні рішення», де працює на сьогодні 12 людей з інвалідністю.

Соломія Бойкович та Христина Шабат, MSc in Innovations and Entrepreneurship, Співзасновниці «ПТАШЕНЯ. ДИТЯЧИЙ ПРОСТІР»

Особливо  варто відзначити нові проекти Соломії та Христини, які народились в період карантину: «Школа добрих нянь», де вони навчають бути хорошими наставниками для дітей, і правильно комунікувати з дітьми. «Я_й_ЦЕ» – перша в Україні безкоштовна онлайн-програма для дітей з навичок безпеки та сексуальної освіти. 

Олена Лексікова, Key Executive MBA,  віце-президент з питань аудиту і безпеки ПАТ «Галнафтогаз», (Львів) Олена багато років є віце-президенткою однієї з найуспішніших компаній України і прикладом жінка-лідерки.

о. Ростислав Пендюк Key Executive MBA, секретар душпастирської ради Патріаршої курії УГКЦ, переможець в цій номінації у 2019 році.
Отець Ростислав більше 20 років займається справами молоді та очолює важливі суспільні проекти. Цьогорічний фестиваль Вітер-На-Дії таки відбувся в форматі онлайн і зміг об’єднати українську молодь у цілому світі.

Олена Созанська, Key Executive MBA, співзасновниця сімейного проекту Smart Space, ініціатор сесій дизайн-мислення для молодих лідерів маленьких громад, активно співпрацює зі Школою та гуртує колег випускників.

Людмила Довгоброд, MA in Human Resources and Organization Development, Human Capital Director медіа групи StarLightMedia.
Впроваджує проект «Women’s Empowerment Principles в дії», за який отримали премію HR Brand Україна.

Юрій Самець, Key Executive MBA, співвласник власного швейного виробництва «Самбай».
Юрій організував та очолив західноукраїнський кластер індустрії моди, який на початку карантину перепрофілював 9 фабрик кластеру на пошиття захисних костюмів та масок, чим і далі продовжують займатися.

Тарас Прокопишин, MSc in Innovations and Entrepreneurship, CEO The Ukrainians
The Ukrainians (theukrainians.org) — онлайн-журнал про українців, ініціативу та відповідальність. Тарас робить контент, спрямований на розширення світогляду людей, формує відповідальну спільноту.

Зоряна Богдан, Key Executive MBA (REMIT фінансовий директор, Founder у Мальви/Mal’vy team)
Метою клубу Мальви є заохотити жінок займатися спортом, адже спорт це не лише фізичне здоров’я, а й ментальне. Це ком‘юніті жінок-однодумців, яке допомагає повірити в себе і ставити високі цілі. Приймали участь у багатьох змаганнях -Oceanman Italia, Oceanman Switzerland, Oceanman Odessa, Oceanman Egypt, Ironman 70.3 Turkey, Міжнародний заплив через Дніпро, інші національні запливи. Клуб Мальви є неприбутковим, всі кошти від проведених ними івентів скеровані на благодійність, а саме, на допомогу важкохворим дітям .

The Supporter 2020 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи)

Олег Никулишин, Key Executive MBА, генеральний директор Мережі аптек «DS» (фармацевтика),
Олег Никулишин та мережа аптек D.S. підтримують УКУ близько 10 років.

Ярослав та Зоряна Чарковські, MSc in Innovations and Entrepreneurship
Родина Чарковських – яскравий приклад глибокої підтримки і віри в Університет. Ярослав та Зоряна підтримують УКУ у різних напрямках – це студентські стипендії, засновані у 2017; цеглинка у храмі; підтримка на подіях.

Назар Тимошик, MSc in Technology Management, CEO, founder у компанії UnderDefence cyber security
Компанія Under Defense заснувала річні стипендії студентам УКУ та придбала обладнання для лікарень Львівської області, необхідне для лікування пацієнтів з Covid-19. Цього року вдалося також зробити внесок у розвиток УКУ/LvBS через фінансову підтримку, надали дві стипендії студентам університету.

Антон Скрипник, MSc in Technology Management,  засновник компанії KindGeek.
Антон є фундатором стипендій для факультету прикладних наук УКУ. Крім того Антон інвестує час у розвиток програмування та є викладачем ФПН УКУ.

The Ultimate Survivor 2020 (виживання чи переформатування бізнесу в карантин)

Віталій Мельник, Key Executive MBA, власник транспортно-виробничої компанії «Транс-Авто-Д» (м. Волочинськ, Хмельницька область)
Віталій Мельник та компанія «Транс-Авто-Д» показали життєстійкість бізнесу у час карантину. Компанія не тільки зберегла виробничі потужності, а й випустила нову модель телескопічного причепу.

Ростислав Кулик, Key Executive MBA, CEO Gastroli.ua
Компанія почала втрачати значні суми коштів уже у перші дні березня. Попри колосальні втрати, прийняли рішення перепрофілюватися у соціально- відповідальний бізнес. Використовуючи свою ключову компетенцію – продаж квитків, Gastroli.ua стали платформою для збору коштів у боротьбі з поширенням COVID-19, продаючи благодійні квитки на «Антиконцерт». 

Андрій Бандрівський Key Executive MBA, співвласник компанії Gorgany
Не зважаючи на закриття фізичних магазинів, змогли пережити локдаун. Переформатували роботу та розвинули напрямок Інтернет-магазину. Створили нові методи співпраці з партнерами.

Марія Бей, Key Executive MBA, комерційний директор ТзОВ «Бей-Транс»
Логістична компанія працює на 49 країн світу. Під час пандемії їй вдалося перегрупуватися, вдосконалити процеси компанії та підвищити показники ефективності. 

Юрій Самець, Key Executive MBA, співвласник власного швейного виробництва «Самбай».
На початку пандемії COVID-19 компанія заявила про початок виробництва спеціального захисного одягу. До цього компанія спеціалізувалася на виготовленні чоловічих сорочок та корпоративного одягу. Отримавши дозвіл від Держпраці на введення в обіг медичних засобів , зробили лекала, купили тканину та спільно з 9 фабриками West Ukrainian Fashion Industry Cluster включилась в роботу. Таку людяність та підтримку мешканців міста ще від початку боротьби з пандемією було відзначено Дипломом від мера міста

Вікторія Бутеленко, MSc in Innovations and Entrepreneurship, засновниця проекту Майстерня Improv.
Проект зміг переформатуватись у нових умовах та знайти додаткові джерела доходів, запустивши успішні онлайн-курси.

Соломія Бойкович та Христина Шабат, MSc in Innovations and Entrepreneurship, співзасновниці «ПТАШЕНЯ. ДИТЯЧИЙ ПРОСТІР»
Дуже швидко перейшли в онлайн не лише для дітей, що вчаться в садку, але й вийшли на ззовні з безкоштовними заняттями для усіх. Також почали розвиток нового напрямку – онлайн (запустили 2 курси онлайнові для дітей про Мистецтво та Динозаврів). Продають франшизу та запустили «Школу добрих нянь», а також проект «Я_й_ЦЕ» (безкоштовна онлайн програма для дітей з навичок безпеки та сексуальної освіти).

Холдинг Емоцій Фест і випускники, які працюють в компанії. Від початку карантину і ще досі компанія працює разом з командою, в яку входять випускники LvBS над створенням альтернативних каналів продажу та нових продуктів для Холдингу емоцій Фест. У ресторанній компанії, в якій ніколи не було доставки їжі, створили такий сервіс за 2 дні і надалі його успішно розвивають. Впровадили різні формати пропозиції їжі для on-line заходів: конференцій, корпоративних та сімейних свят, весіль. Працюють над новим продуктом – конструктор-меню (для самостійного приготування страв вдома).