Переглянути «колекцію думок» і знайти баланс. День духовної віднови для HR’ів

10 Бер 2017

Переглянути свою «колекцію думок», подумати про власне призначення і внутрішній баланс – таку унікальну можливість отримали учасники програми MA in Human Resources and Organization Development AHROD) Львівської бізнес-школи УКУ під час шостого навчального модуля. Це був день духовної віднови, день відкриттів та наповнення.

mahrod

Усе розпочалося з надихаючого сніданку з отцем доктором Богданом Прахом, ректором Українського католицького університету, під час якого учасники говорили про те, що кожен може зробити на своєму місці для добробуту країни.

mahrod

Про унікальність долю, лідерство та покликання ейчари мали можливість поспілкуватися з Олегом Турієм, кандидатом історичних наук, проректором з програмного розвитку та завідувачем кафедри церковної історії Українського католицького університету, членом Наглядової Ради LvBS. Це була надихаюча зустріч з нагоди вшанування 125-ої річниці з дня народження Патріарха Йосифа Сліпого.

mahrod

А також для учасників організували Реколекції (слово походить від лат. recollection, що означає відновлення) з о. Ростиславом Пендюком. Як це відбувалося, читайте у відгуках учасників:

Отець Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді Української Греко-Католицької Церкви:

mahrod

Вважаю, що сам факт проведення дня духовної віднови для працівників HR-сфери є дуже правильним рішенням Львівської бізнес-школи УКУ. Нагода заглянути у себе, перевірити свій внутрішній баланс, відновити рівновагу – це надзвичайно важлива і корисна можливість для тих, чиїм завданням є давати іншим мотивацію і натхнення.

mahrod

Цей день був також можливістю не думати про чергове завдання, а спробувати подивитись на своє життя очима Бога, зрозуміти свою важливість безвідносно до отриманих результатів чи досягнутих цілей.

mahrod

Мені було дуже цікаво працювати та спілкуватись з такою зрілою, а водночас різною групою. Було відчутно, що учасники мають різний досвід духовного життя, хоч, як на мене, ніхто не був байдужий. Усі присутні мали свої виклики та запитання, на які шукали відповіді.

Катя Гірна, HR-директор компанії CoreValue, учасниця програми MAHROD

Слово, яке спадає на думку після суботнього завершального дня на модулі магістерської програми про HR та розвиток організації – це цілісність: після складного та цікавого аналітичного модулю – хотілося переключитись із цифр на духовне, і організовані LvBS сніданок із ректором УКУ отцем Богданом Прахом, реколекції із отцем Ростиславом Пендюком та неймовірно надихаюча зустріч із Олегом Турієм – стали цим необхідним наповненням в додаток до racio.

mahrod

Це було дуже корисно для того, щоб відпочити душею і ще раз впевнитись, що поняття рекрутингу, лідерства та soft skills є актуальними не лише для сфери бізнесу, а чудово працюють у всіх аспектах життя. Дякую за цю можливість!

Оля Дмитрик, HR-менеджер компанії VidScale, учасниця програми MAHROD

Для мене реколекції корисні в період духовного спустошення, коли морально важко і від усього опускаються руки.

mahrod

Це свого роду криниця, з якої можна черпнути та наповнитись. Це час на себе. Час, щоб зануритись в себе і подумати.

Уляна Сенюк, Education&Training pillar компанії Nestle Business Service, учасниця програми MAHROD

Як на мене, духовна складова є дуже важливим елементом навчання у Львівській бізнес-школі УКУ. Це одна із точок диференціації, які допомагають прийняти рішення при виборі навчального закладу.

mahrod

Насправді, я задоволена тим, що в межах програми мала можливість взяти участь у реколекціях в такому цікавому форматі. Адже не кожного дня є нагода поснідати з ректором УКУ о. Богданом Прахом і поспілкуватися на актуальні теми. Також, як з персональної так і з професійної точок зору, було дуже корисно почути про пізнання себе та про любов до інших через любов до себе від о. Ростислава Пендюка. І, звичайно, п. Олег Турій – людина, яку можна слухати безупинно! Якщо коротко, то надзвичайно захопливо отримувати інформацію і просто перебувати з людьми, які горять і живуть тим, що для інших може бути просто роботою. Дякую, LvBS, що невтомно знаходите таких людей!

Дізнатися більше про магістерську програму MA in Human Resources and Organization Development