Перший у Львові бізнес-акселератор стартує в LvBS цієї суботи

27 Вер 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та Центр підприємництва УКУ запустили власну програму акселерації для стартапів. Вона стартує вже цієї суботи, 29 вересня, о 10:00.

На відкритті програми акселерації будуть присутні відібрані команди стартапів, а також запрошені ментори. «Перший модуль – ознайомчий. Ми запросили спеціаліста з інвестицій Стенфордського інституту інновацій, тренера з комунікацій, та кілька наших бізнес-партнерів, які допомагатимуть командам упродовж всієї акселерації», – розповідає Іван Петренко, виконавчий директор Центру підприємництва УКУ.

Що таке акселераційна програма? Якщо коротко – це інтенсивна програма розвитку стартапу досвідченими менторами. За короткий період часу команду навчають, допомагають удосконалити продукт та вивести на якісно новий рівень. А ще – це можливість отримати чимало хороших знайомств, зокрема з потенційними інвесторами.

Читайте також: Випускник Key Executive MBA LvBS очолив Центр підприємництва УКУ

Команда Центру відібрала 11 стартапів з 30 зареєстрованих, які вже мають готовий прототип. Упродовж 14 тижнів вони активно працюватимуть над своїм проектом разом з менторами та викладачами Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Навчання проходитиме у надсучасному Центрі Шептицького, який надихатиме на досягнення успіху.

Роксоляна Вороновська, директор із стратегічного розвитку LvBS, розповідає: «Акселерація буде корисною вже сформованим командам, які мають готовий прототип. Зараз ми сфокусовані на трьох напрямках, які, на наш погляд, дуже пов’язані з нашим університетом і з містом. Це EdTech — освітні технології, адже ми в першу чергу зацікавлені в якісних змінах в освіті та новітніх технологіях тут. Food Tech – у Львові стрімко розвивається туристично-гастрономічна галузь, у нас є партнери, зацікавлені у цій темі, які готові долучитися і допомагати з перевіркою ідей. AdTech – реклама та продаж також дуже потребують технологічних інновацій. В умовах глобальної конкуренції, а також безлічі шляхів комунікації дуже важливо чітко промовити саме до свого споживача. Сподіваємося, Ad Tech запропонує якісь цікаві рішення».

Коли? 29 вересня, 10:00
Де? кампус Українського католицького університету, вул. Козельницька, 2а; 305 аудиторія.

Запрошуємо журналістів на відкриття першої акселераційної програми Центру підприємництва УКУ.

Контактна особа: Оксана Матійків, Event&PR-менеджер Центру підприємництва УКУ.

Довідка. Центр підприємництва УКУ – це платформа для навчання і розвитку проектів на базі Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) та Українського католицького університету. Тут надають команді всі необхідні знання, менторську підтримку та поради від підприємців-практиків для реалізації успішного бізнес-проекту.