Розклад презентацій першого українського перекладу книги Сунь-дзи «Мистецтво війни»

15 Лип 2015

У липні Львівська бізнес-школа УКУ та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентації перекладу книги Сунь-дзи «Мистецтво війни»  у трьох містах України. Книгу вперше з давнокитайської на українську мову книгу переклав Сергій Лесняк, директор компанії «RR Commodities» (Шанхай), викладач з міжнародного бізнесу LvBS,  історик філософії Сходу.

Як придбати книгу?

 Розклад презентацій за участі Сергія Лесняка:

22 липня – м. Львів, Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS), вул. Хуторівка, 35а, конференц-зал. Детальніше 

25 липня – м. Івано-Франківськ, Urban Space 100, вул. Грушевського, 19
Детальніше

30 липня – м. Київ
Детальніше 

Перший переклад книги Сунь-дзи з давньокитайської – це спільний проект Львівської бізнес-школи та видавництва Старого Лева.  Українською «Мистецтво війни» тлумачиться вперше. Сергій Лесняк переконаний, що філософськостратегічний твір давньокитайського воєначальника та викладені в ньому ідеї і поради стосуються не лише стратегії бою і завоювання, але й усієї діяльності людини, зокрема й бізнесу. В оформленні книжки використано оригінальні каліграфічні написи, надані Сергієм Лесняком.

Контактна особа: Роксолана Кравчук, 
rkravchuk@lvbs.com.ua 067 673 18 76

Сергій Лесняк 

Директор компанії «RR Commodities» (Shanghai). Викладач з міжнародного бізнесу. Закінчив гуманітарний факультет НаУКМА та EMBA CEIBS, де є членом Ради випускників. Сфери зацікавлень: бізнес, економіка, культура Далекосхідного регіону. Має ряд публікацій у різних виданнях на ділову тематику та з історії Китаю. Один із ініціаторів створення спільноти українців Шанхаю. Член Шанхайської Асоціації Тайцзи (Чень). 

11 років тому Сергій Лесняк залишив Україну і поїхав робити бізнес у країну, якою захоплювався ще з підліткового віку. У Шанхаї він з нуля заснував дві успішні компанії, що є одними з кращих у своїй галузі.  З 2003 по 2007 рік був представником компанії “Ферекспо” у Китаї. Планує повернутися в Україну, однак переконаний, що чим більше українців працюють закордоном, тим краще для країни, тож наразі бачить своє місце в Китаї, де зосереджені його персональні цілі та цілі бізнесу.