Розпочато ІІ хвилю вступної кампанії до LvBS!

8 Вер 2020

Раді повідомити, що Вступ 2020 до Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) продовжено. ІІ хвиля вступної кампанії уже настала!

 

Реєструйтеся на магістерські програми відсьогодні, аби не пропустити цей навчальний рік.

Прийом документів проходитиме онлайн з 28.09  до 03.10

Вступні іспити триватимуть з 05.10 до 08.10

Ви маєте можливість стати учасником наступних програм:

Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, які допомагають вистояти у найскрутніші часи.

MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для тих HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.

MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнес-проекту в технологічній або інноваційній сферах.

MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для людей, які хочуть побудувати кар’єру в сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Контакти: +38 (067) 672 58 00

Key Executive MBA – Христина Дольна, kdolna@lvbs.com.ua
MA in Human Resources and Organization Development – Катерина Кухтяк, kkukhtiak@lvbs.com.ua,
MSc in Innovations and Entrepreneurship – Олександра Линник, olynnyk@lvbs.com.ua,
MSc in Marketing Management – Марта Гудзовата, mgudzovata@lvbs.com.ua

Переходьте на сторінки програм, які вас цікавлять і запитуйте деталі про ІІ хвилю Вступу до LvBS у менеджерів!