«Розвиток – це питання виживання у сучасному світі», – Тетяна Кіпіан

23 Лют 2017

Розвиток – це добровільна справа кожного, і це питання виживання в сучасному світі та в умовах сучасної швидкості, переконана Тетяна Кіпіані, начальник відділу навчання, розвитку та внутрішнього PR компанії «Vodafone». Як сучасним керівникам і лідерам розвиватися і не втрачати сил для реалізації великих намірів, ми поговорили з представниками компанії, які пройшли корпоративне навчання у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) на Personal Development Program.

vdf

«Ми свідомо шукали дуже здорову егоїстичну екологічну програму. Адже ці люди, що стали першою групою від нашої компанії, яка навчалась у Школі, це ті, хто займається волонтерськими програмами і дуже багато себе віддає роботі. Ціль компанії була – подарувати їм інвестицію в себе, щоб вони поповнили свою енергію, свій ресурс і продовжили розвивати нашу історію надалі», – розповідає Тетяна Кіпіані.

З її слів, Personal Development Program в LvBS зміцнює особистість, дає ресурси для руху та розвитку.

Kipiani

Щодо основних інсайтів після участі в програмі, Тетяна Кіпіані зауважила: «Від трьох викладачів під час навчання я почула свою улюблену історію: йди туди, де твій страх – там твоя сила. Обов’язково треба залишати калорії для себе і розуміти, що піклуватися про себе, бути міцним і, так би мовити, ресурсним і корисним – це персональна відповідальність кожного. Якщо ж говорити з точки зору HR-фахівця, який працює над розвитком і навчанням персоналу, то такі програми – це must have для людей, що перебувають в епіцентрі подій, генерують бізнес у великій кількості і багато контактують з різними людьми. Це – керівники, проектні менеджери, ті, за ким стоять команди. Керівники і лідери процесів просто повинні розуміти важливість теми ресурсів, здоров’я, емоційного інтелекту».

ЇЇ колега, провідний експерт по роботі з персоналом Регіону Захід Анна Соколовська додає: «Навчання – це виклик, рух вперед і щось нове. Нам надали певні інструменти і методики, ми – в процесі оволодіння нових навичок, і це буде абсолютно прикладним в діловому та персональному житті: при вирішенні проблем планування, при русі вперед – як особистому, так у родинному контекстах, а також у спільноті, частиною якої є кожен з нас».

Анна Соколовська називає такі свої інсайти, отримані під час навчання: «Треба осмислювати себе. Треба рухатися вперед, розуміючи, що немає нічого такого, що б ти вже осягнув повністю – треба розуміти потребу постійного розвитку себе і сам факт динамічності середовища, в якому ти розвиваєшся. Великою цінністю для нас став девіз LvBS – growing companies by growing people. Ці дві речі нерозривні. І ми – також прихильники такої філософії, тож хочемо жити і навчатися саме у такому середовищі».

AS

Загалом дводенне навчання на програмі пройшли 19 працівників компанії «Vodafone». Дізнатися більше про корпоративні програми у LvBS.