Три важливі запитання про Школу професійного адміністратора в LvBS

7 Лют 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) запрошує на програму підготовки і професійного вдосконалення адміністраторів, офіс-менеджерів, секретарів офісу, асистентів та особистих помічників. Школу професійного адміністратора в LvBS триватиме 21-22 травня у Києві. Якщо ви вагаєтесь, чи для вас ця програма, ділимось відповідями на найбільш поширені запитання щодо цієї навчальної програми від викладачки LvBS, СЕО юридичної компанії Marchenko Danevych Наталії Каді.

kadja

Що мені потрібно знати, щоб навчатися на програмі Школа професійного адміністратора в LvBS?

Вам потрібно бути:

– співробітником компанії чи кандидатом, який бажає навчитися професії секретаря, особистого помічника чи адміністратора офісу і хоче швидко навчитися професійному та ефективному виконанню своїх обов’язків;
– спеціалістом адміністративного департаменту (секретар, асистент, адміністратор офісу), який хоче якісно поліпшити навички відповідно до своєї посади;
– працівником, який хоче працювати на одній із зазначених посад.

Про що варто подумати?

Потрібно знати, чого ви хочете в професійному плані, радить Наталія Кадя:

    • Хочете отримати професійні знання для роботи на посаді секретаря, персонального асистента, адміністратора чи менеджера офісу?
    • Хочете покращити свої навички та збільшити свою цінність для керівника?
    • Зацікавлені в якісному підвищенні своїх навичок?
    • Для вас важливо підвищити цінність професії адміністратора, а значить і власний професійний розвиток у межах своєї посади?
    • Що я покращу в своїй роботі після навчання на програмі?

 

Що я отримаю в результаті навчання?

Після проходження програми учасники:
–        Зрозуміють, у чому мета їхньої посади і як вимірюється в рамках компанії результат їхньої діяльності.
–        Навчаться фокусуватись на справді важливих для компанії та керівника завданнях і організовувати роботу так, щоб не відволікатись на неважливі, нетермінові, непріорітетні завдання. Навчаться делегувати завдання і контролювати їх вчасне і якісне виконання підрядниками.
–        Натренуються професійно говорити і ефективно взаємодіяти в команді, з керівником і з клієнтом.
–        Зрозуміють, що означає бути адвокатом керівника і як така роль впливає на те, що, як, для чого робить і, головне, – чого не робить професійний адміністратор.
–        Навчаться тому, як професійно представляти інтереси керівника і компанії – серед колег, партнерів, клієнтів, підрядників.
–        Навчаться встигати виконувати в рази більше завдань за допомогою простих та ефективних сучасних підходів та інструментів у роботі.
–        Отримають шаблони і інструкції для звичайних завдань і алгоритми дій для складних та нестандартних проектів.

Ви ще встигаєте зареєструватися на Школу професійного адміністратора в LvBS. Дізнатися більше!