50% успіху це краще, ніж 100% провалу, – «інвестиційний модуль» на MSIE

23 Гру 2015

У Львівській бізнес-школі відбувся четвертий модуль магістерської програми з інновацій та підприємництва MS in Innovations and Entrepreneurship. Цього разу учасники вчилися працювати в команді, чути, розуміти, підтримувати одне одного та досягати результатів разом.

Курс «Експерти командної роботи» (Experts in Teamwork) має на меті навчити людей різних спеціальностей з різними навичками знаходити найбільш продуктивний та ефективний спосіб взаємодії. Цей курс 10 років тому розробили у Норвезькому університеті технології та науки (NTNU) в Тронхеймі. Львівська бізнес-школа реалізовувала його у форматі 2-тижневої програми, а після візиту до  Бізнес-академії AARHUS у Данії – перейняла досвід данських колег та адаптувала його до потреб учасників навчальних програм LvBS. Так, учасники магістерської програми з інновацій та підприємництва працювали у рамках курсу протягом трьох днів.

4 команди, на які поділилися учасники програми, отримали завдання від  начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Ольги Сивак. Вона поставила перед учасниками мету знайти незаповнені ніші інвестиційної привабливості Львова. В ході модулю групи розробляли концепції, формували та презентували свої ідеї. Команди робили ставки на науковий потенціал міста, зелену енергетику тощо. Свої ідеї учасники MSIE створювали, базуючись на досвіді, отриманому під час спілкування зі запрошеним із Данії інвестором Ларсом Вестб’єргом. Він акцентував на тому, що успіх компанії у співпраці з інвесторами напряму залежить від презентації свого продукту. Крім того наголошував на тому, що навіть 50% успіху – це краще, ніж 100% провалу.

Ларс Вестб'єрг

Серед експертів, які оцінювали напрацювання ‪#‎MSIE4 були: Ольга Сивак, президент Данської бізнес-асоціації та інвестор Ларс Вестб’єрг, директор «Цитадель капітал» Дмитро Симовоник, декан LvBS Софія Опацька, академічний директор Ярина Бойчук.

Дмитро Симовоник

Модуль закінчився врученням учасникам сертифікатів про закінчення курсу «Experts in Teamwork».