56% від цілі вдалось зібрати у Стипендійний фонд імені героя Олега Воробйова

4 Січ 2023

Спільними зусиллями Спільноти LvBS та всіх небайдужих благодійників у минулому році нам вдалося зібрати до Фонду імені Олега Воробйова 56% від цілі. Нагадаємо, що влітку за ініціативи Бізнес-школи УКУ та сім’ї Олега Воробйова в Українському католицькому університеті було створено іменний стипендійний фонд на честь Героя. Ціль – зібрати 75 тисяч доларів у сталий фонд (ендаумент), який щорічно генеруватиме стипендію імені Олега Воробйова та буде спрямований на навчальні витрати  для нових членів спільноти.

Зокрема, у листопаді під час щорічної зустрічі випускників Alumni Leadership Day 2022 ми зібрали понад 550 000 грн. Окрім того, внески надходять як від навчальних груп магістерських програм, так і окремих учасників чи випускників. Наша мета на найближчі місяці досягнути цілі у 100%. Адже завдяки цьому фонду щороку молоді люди зможуть здобувати стипендію на гідну освіту європейського рівня. Це також назавжди допоможе зберегти ім’я Героя в пам’яті поколінь, який віддав своє життя за майбутнє нашого народу. Ми заохочуємо всіх бажаючих приєднатися до збору коштів, зробивши пожертву в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова.

Зробити вашу пожертву на стипендіальний фонд імені Олега Воробйова ви можете за посиланням https://supporting.ucu.edu.ua/donate/?order=oleg_vorobyov

Олег Воробйов – студент програми Master of Science in Technology Management Бізнес-школи УКУ, COO у The Spares Expert LtD. Він був учасником АТО на Сході України, а після повернення додому разом з дружиною заснував курс психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом». 30 травня 2022 року Олег Воробйов загинув від рук російського терориста в боротьбі за свободу та незалежність нашої держави. На честь Героя в УКУ започатковано стипендійний фонд.

Більше про загиблого героя можна прочитати тут.