Art&Craft: як після навчання викладачів УКУ та LvBS народжуються нові курси

13 Бер 2017

s4Три дні викладачі Українського католицького університету та Львівської бізнес-школи УКУ проходили насичений курс Art & Craft of facilitating learning spaces від Саймона Каванахи (Simon Kavanagh). Загалом 18 викладачів освоїли і готові впроваджувати й поширювати найінновативніші підходи до побудови і викладання курсів та програм.

Saimon

«Просто неймовірно, скільки потрібних і реальних речей можуть «витворити» самі викладачі за 3 дні, коли нема формату лекції, навчання відбувається через фасилітацію та рефлексію, а головними інструментами є відкритість та креативність! Тепер 18 викладачів УКУ та LvBS освоїли і готові впроваджувати й поширювати найінновативніші підходи до побудови і викладання курсів та програм! І, як результат, три абсолютно нові й нетипові програми готові до наступних кроків формування і впровадження», – ділиться своїми враженнями Академічний директор Львівської бізнес-школи Ярина Бойчук.

Saimon2

Керівник програм управлінського розвитку Львівської бізнес-школи УКУ Ольга Доля резюмує:««Learning by doing». Те відчуття, коли завершив навчання на одній програмі, а, здається, ніби провчився, як мінімум на трьох.  Курс «The Art & Craft of Designing & Facilitating Learning Spaces» – це безліч нових підходів до дизайну програм, креативу, нешаблонного мислення».

S3

А проректор УКУ, декан-засновник Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька зрештою розкрила карти: «Як ми провели останні 3 дні? Awesome! Фантастично, творчо, результативно! Курс Developing Entrepreneurial Mindset концептуально готовий для студентів УКУ. Плюс курс Critical and creativethinking та Create YOURFuture. Група, яка працювала на курсі «The Art and Craft of Facilitating Learning Spaces» you are awesome!».

s5

Саймон Каванаха – міжнародний менеджер альтернативної школи лідерства та бізнесу KAOSPILOT з Данії.

s6