BIG START 2024. Розпочався новий навчальний рік на магістерських програмах Бізнес-школи УКУ!

3 Жов 2024

З гаслом «Освічені спільноти формують майбутнє» Бізнес-школа УКУ відчинила двері для 89 учасників на 5 магістерських програмах: Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MSc in Marketing Management, MSc in Innovations and Entrepreneurship і цьогоріч вперше – на програмі MSc in Managing Impact-Driven Organizations. Серед цьогорічних учасників є ветерани, представники різноманітних громадських, культурних, медичних та неурядових організацій, люди, які вмотивовані розвивати як власний бізнес, так і створювати проєкти на відновлення та розвиток нашої країни.

«Я думала, що нас всіх об’єднує, і зрозуміла, що нас єднає віра. Віра в нашу країну, в Збройні Сили, в Бога. Ви прийшли до університету, який має довгу історію, традиції та приклади лідерства, провідництва та відповідальності таких постатей, як Андрей Шептицький, Йосиф Сліпий, Борис Ґудзяк, та багатьох інших людей, які залишили нам приклади свого лідерства у спадок в надії, що ми будемо вирощувати і примножувати його для блага України. Я бажаю. щоб ви щодня відчували цю силу і наповнювалися силою цього університету.

Я впевнена, що всі, хто сьогодні є тут, думають про свої організації, бізнеси, компанії, власну діяльність, як про ту, яка впливає і яка повинна досягати результатів заради нашої країни, яку ми маємо привести не лише до перемоги, а й до відновлення на політичній та економічній карті світу.

І я вам бажаю успіхів, активності, проактивності, не чекати, а досягати і брати»,–привітала учасників Ярина Бойчук, СЕО Бізнес-школи УКУ.

Опісля учасники приступили до навчання, знайомства всередині програм, а також з випускниками і щонайважливіше – цілепокладання. А вже ввечері на них чекає зустріч із засновниками та лідерами Бізнес-школи та УКУ, розмова про майбутнє та сьогодення. 

Слідкуйте за нашими сторі та новинами сьогодні та в наступні дні, щоб не пропустити найцікавіше!